Ultra For Astigmatism 6-pack

(2)
483,00 NOK 604,00 kr
Inkludert MVA Frakt beregnes i kassen.

Øk synet ditt med ULTRA for astigmatisme. Gir uovertruffen komfort og visuell kvalitet for de med brytningsfeil. ULTRA for Astigmatism er designet for personer med astigmatisme, og er en torisk månedslinse laget med kompromissløs komfort og kvalitet i tankene – ideell for skjermentusiaster som søker et objektiv som utmerker seg. Hornhinnen til personer med astigmatisme får en oval form i stedet for en sfærisk form, noe som gjør linsedesign avgjørende. ULTRA for Astigmatism utmerker seg i dette aspektet med sin OpticAlign™ -design og ultratynne kant, som minimerer interaksjon med øyelokkene. Dette sikrer stabil plassering i øyet, og gir konsistent og skarpt syn gjennom hele dagen.

ULTRA for Astigmatism-linser utmerker seg når det gjelder fuktighetsbevaring, og holder på 95 % av fuktigheten i opptil 16 timer – en optimal løsning for personer med tørre øyne. Disse linsene garanterer et stabilt og pålitelig syn, og reduserer gjenskinn, forvrengning og sfærisk aberrasjon. De er spesielt gunstige for aktiviteter som nattkjøring.

For enkel bruk er linsene utstyrt med en brukervennlig markør for enkel innsetting og en subtil blå fargetone for jevn håndtering.

Velg ULTRA for astigmatisme for ikke bare å adressere brytningsfeil, men også prioritere din generelle komfort og visuelle tilfredshet. Opplev klarheten og komforten til synet skreddersydd for å møte dine unike behov.

Spesifikasjoner
Modell Ultra for astigmatisme
Antal 6 linser per boks
Mengde Bausch & Lomb
Tilgjengelige styrker (styrke er ofte angitt med PWR eller SPH på esken) +6.00 -9.00
Base Curve (også referert til som BC eller Radius) 8.6
Diameter 14.5
Sylinder -0,75, -1,25, -1,75, -2,25
Akser 10-180
Brukstid 1 måned
Materiale Samfilcon A
Vanninnhold 46 %
Håndtering av fargetone Ja