1 Day Acuvue Moist For Astigmatism 30-pack

402,00 NOK
Inkludert MVA Frakt beregnes i kassen.

Selges av Netlens.com sendt av Footway+

Leveringstid

Bestillingsvare: Leveres innen 4-9 virkedager.

Øk synet ditt med 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 30-pakning By Johnson & Johnson.

De toriske linsene som bringer skarphet til alle avstander for de med astigmatisme. Fra tidlig morgen til sent på kveld, opplev enestående komfort med disse dagslinsene. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 30-pakning representerer en forbedret versjon av den populære 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism med overlegne fuktighetsgivende egenskaper.

Stabilitet er avgjørende for toriske linser, og disse er spesielt designet for å sitte trygt på øynene dine, og minimere risikoen for uskarphet ved å følge øyebevegelsene dine. Med avansert beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB-stråler skiller disse linsene seg ut som noen av de beste på markedet for øyehelse. Det stabiliserte øyelokket sikrer klart og stabilt syn, slik at du kan nyte dine vanlige aktiviteter.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 30-pakning integrerer EYE-INSPIRED™ -innovasjoner, inkludert antioksidanter for komfort, UV-blokkering for øyehelse og fuktighetstilført hydrering. Omfavn den usynlige kanten for ekstra komfort og nyt en eksepsjonell synsopplevelse. Oppgrader til 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 30-pakning – din inngangsport til klart, komfortabelt og trygt syn.

Spesifikasjoner
Modell 1-dagers Acuvue Moist for astigmatisme
Mengde 30 linser per boks
Produsent Johnson & Johnson
Tilgjengelige styrker (styrke er ofte angitt med PWR eller SPH på esken) +4.00 til -9.00
Base Curve (også referert til som BC eller Radius) 8.5
Diameter 14.5
Brukstid 1 dag
Materiale Etafilcon A
Vanninnhold 58 %
Håndtering av fargetone Ja
UV-beskyttelse Klasse 2 UVA,UVB