Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Kontaktlinser tilbud

- Velkommen til Kontaktlinseronline.no, din personlige linseforhandler. Her finner du nyttig informasjon om kontaktlinser, ting å tenke på når du kjøper linser, sikkerhet, leveringstider og mye mer. Vårt mål er å gi deg de billigste og beste tilbudene på nettet, innen blant annet dagslinser, 14-dagers linser, månedslinser, fargede linser mm.

Dailies Total 1

Dailies Aquacomfort Plus

Biofinity

1 Day Acuvue Moist

Focus Dailies

Acuvue Oasys

Beste prisene - Dailies Total 1

  • 3.
  • 378 kr378
  • Shopping4net

Søk etter Dailies Total 1 linser her


Gratis kontaktlinser

Er det mulig å skaffe noen gratis kontaktlinser sånn at jeg prøve det før jeg kjøper inn en hel haug med linser?

Det har vært mange tilbud hvor optikere har gitt ut gratis kontaktlinser til folk. Det er også mange steder som fremdeles gir 14 dagers eller til og med opp til en måneds gratis kontaktlinser. Det er nettopp slike steder du skal prøve kontaktlinsene dine før du kjøper dem. Hvis du aldri før har hatt kontaktlinser så er det en fantastisk mulighet til å få linser uten å ta opp forbrukslån.

Hvis du før har hatt kontaktlinser, men overveier å oppgradere til noen kvalitetskontaktlinser så kan du også gå over til diverse optikere og spørre om du kan prøve dem i henholdsvis 14 eller 30 dager. Mange optikere vil selvfølgelig si ja, men du kan også komme ut for at noen ikke kjører med prøveperiode.

Gratis kontaktlinser er fantastisk når man altså kan finne de gode tilbudene. Det er ikke alltid at disse tilbudene og kampanjene "henger på greip", men når de gjør det så skal vi nok være de første til å skrive om dem. Så sjekk ut vår hjemmeside for å få de beste prisene på kontaktlinser og til og med tilbud om gratis kontaktlinser når de store forhandlerne av kontaktlinser kjører slike kampanjer.

Vi kan i hvert fall si at det har vært lite av slike tilbud de siste årene. Tidligere prøvde kontaktlinseprodusenter å skaffe seg markedsandeler ved å gi noen gratis kontaktlinser til førstegangskjøpere. Den tiden virker å være over.

Bruker du kontaktlinser? Da er du kanskje en av de mange linsebærerne som betaler altfor mange penger for kontaktlinser. Du kan normalt spare opp til 1200 kroner i året på kontaktlinser hvis du finner de rette forhandlerne. Vi har anmeldt og vurdert forskjellige kontaktlinseforhandlere som gir de beste og billigste priser på kontaktlinser uten at du må låne deg i hjel.

Vi har også en mulighet til å gå gjennom alle kontaktlinsene i Norge på forsiden vår.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.