Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Dailies AquaComfort Plus

Beste prisene - Dailies AquaComfort Plus

  • 3.
  • 290 kr290
  • Extra Optical

Søk etter Dailies AquaComfort Plus linser her


Dailies AquaComfort Plus

En forbedring av CIBA Visions "Focus Dailies". Denne endagslinsen har bedre pusteegenskaper og holder øynene fuktige mye lengre enn hva tidligere dagslinser har klart. En god linse å bytte til dersom du føler at de tradisjonelle dagslinsene ikke fyller ditt behov i hverdagen.

Dailies AquaComfort Plus er i ferd med å bli mer og mer populær blant nordmenn som bruker endagslinser. Et utmerket valg.

Dailies AquaComfort Plus 30er – endagslinse med skyhøy komfort

Dailies AquaComfort Plus gir en boost for slitne og tørre øyne. Denne dagslinsen fra Ciba Vision har et høyteknologisk fuktighetssystem som gir øynene perrmanent væsketilførsel gjennom hele dagen. Linsen er utstyrt med et "tre-lagsprinsipp" som gir optimal komfort til tross for at øynene blir utsatt for slitasjeaktivitet, som for eksempel langvarig dataarbeid eller å oppholde seg i støvete omgivelser.

Hva trenger du å vite om Dailies Aquacomfort Plus?

Hvis du tidligere brukte Focus Dailies, så bør du nå bruke Dailies Aquacomfort Plus. Ciba Vision har faset ut Focus Dailies fra de aller fleste optikere og nettbutikker, og bedt dem erstatte dem med denne nye versjonen. Teknisk sett er disse to kontaktlinsene nærmest identiske, med unntak av en liten oppgradering. En av de nye funksjonene er et belegg som både gjør det enda lettere å ta av/på linsen på øyet, men også som gjør linsen mer robust.

Hvis du tidligere har brukt Focus Dailies, så er et bytte til Dailies Aquacomfort veldig enkelt. Allikevel anbefaler vi å kontakte en optiker eller lege for å bekrefte at dette er den beste løsningen.

Dailies AquaComfort Plus Informasjon

Produsent
Alcon
Type
Dagslinser
Egenskaper
Basekurve:
8,7 mm.
Diameter:
14,00 mm.
Vanninnhold:
69 prosent.
Material
Nelfilicon A
Pakning
30 eller 90 linser

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.