Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Acuvue Bifocal

Focus Dailies Progressives

Proclear Multifocal

Søk etter BILLIGE Linser


Progressive linser

Focus Dailies Progressives

En naturlig endring som følger med aldring er at synet blir dårligere. Dette kalles alderssynthet eller presbyopi. I dag er det tre måter å korrigere alderssynthet med hjelp av kontaktlinser; multifokale linser, progressive linser, eller med en teknikk som kalles monovision.

Teknisk utvikling og forskning har ført oss til det som vi i dag kaller progressive linser. I progressive linser er avstandssynet plassert i den øvre halvdelen av linsene mens synet på nært hold gjøres gjennom den lavere halvdel. I rommet mellom den øvre og nedre delen av linser, får brukeren et klart bilde av området som hverken er langt unna eller veldig nært.

En annen fordel er at disse linsene ikke inneholder noen som helst linjer i synsfeltet, som i multifokale linser.


Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Kontaktlinser Online

Copyright © 2006-2018, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.