Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Proclear 1 Day

Beste prisene - Proclear 1 Day

  • 3.
  • 208 kr208
  • Shopping4net

Søk etter proclear 1 day linser her


Proclear 1 Day

En dagslinse produsert av CooperVision for å holde på væskebalansen og motvirke tørre øyne.

Dette er en kontaktlinse mange nordmenn sverger til på vinterstid i og med at linsen binder opp vannmolekylene og bevarer øyets fukt uavhengig av et tørt klima.

I følge CooperVisions egne nettsider viser forskning at Proclear 1 Day bevarer så mye som 96 % av sin egen fuktighet selv om linsen har blitt brukt i 12 timer. Med andre ord kan du være trygg på at dette er en linse som ikke vil skape ubehageligheter mot slutten av dagen. Dette er faktisk den eneste kontaktlinsen som FDA (U S Food and Drug Administration) har erklært som "et godt hjelpemiddel som kan øke komforten ved å tilføre væske til øynene og motvirke tørrhet ved bruk av linser". Et meget godt valg.

PROCLEAR 1 DAY – Biokompitable dagslinser

Proclear 1 Day er en veldig populær dagslinse fra Cooper Vision. Det biokompitable materialet er utviklet for å lage en kontaktlinse som er behagelig for linsebrukere med følsomme øyne. I tillegg har den et vanninnhold på 60 % samt god oksygentilførsel, noe som gjør den allsidig – også for et norsk klima. I og med at den også finnes i styrke for både nær- og langtsynte, så er dette en virkelig god «allround»-linse som er veldig populær verden over.

God fuktighetskontroll og glatt overflate

Omafilcon A er navnet på det biokompitable materialet Proclear 1-Day er byget opp av. Dette fører til at øyet ikke blir irritert i og med at stoffet er så likt vår egen tårevæske. Nettopp derfor har denne linsen blitt trykket til sitt bryst av mange allergikere. Jo mindre sjanse for fremmedlegemer tli å feste seg på selve linsen, desto bedre og sikrere er kontaktlinsen for allergikere.

Merk at Cooper Vision anbefaler å ikke bruke Proclear 1-Day mer enn åtte timer hver dag.

Mye av grunnen til kontaklinsens «forsvar» mot smuss, støv og skitt er dens ultraglatte overflate. Den fungerer som et skjold – og gjør at alt av små partikler rett og slett preller av linsen så fort de kommer i kontakt med den. Det har rett og slett blitt laget i et frastøtende materiale.

Proclear 1 Day Informasjon

Produsent
Coopervision, Inc. Scottsville, NY
Type
Dagslinser
Egenskaper
Styrke:
(SPH/PWR) -10.00 till +6.00
Basekurva:
(BC) 8.7 mm
Diameter:
(DIA) 14.2 mm
Material
Omafilcon A, Omafilcon B
Pakning
30 eller 90 linser

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.