Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Beste prisene - Focus Dailies

RSS Focus Dailies

Søk etter BILLIGE Linser

Døgnet-rundtlinser

Focus Night & Day

Døgnet-rundt-linser kan brukes om natten, og i opp til 30 dager i strekk. I løpet av disse tre-fire ukene trenger du ikke tenke på hverken beskyttelse eller rengjøring.

Døgnet-rundt-linsene slipper igjennom så store mengder oksygen at det går ann å sove med dem, samtidig som øynene "puster" normalt. Disse linsene kommer mest sannsynlig til å få deg til å glemme at du i det hele tatt har en synsfeil.

Linsene passer best for personer som har brukt linser tidligere, og det er ikke alle som sover like kofortabelt med linser om nettene. Optikeren din vil hjelpe deg med å vurdere om denne type linse passer for deg.


Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Kontaktlinser Online

Copyright © 2006-2018, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.