Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Døgnet-rundtlinser

Beste prisene - Air Optix Night & Day Aqua

  • 2.
  • 508 kr508
  • Shopping4net

Søk etter Air Optix Night & Day Aqua linser her


Air Optix Night & Day Aqua

Døgnet-rundt-linser kan brukes om natten, og i opp til 30 dager i strekk. I løpet av disse tre-fire ukene trenger du ikke tenke på hverken beskyttelse eller rengjøring.

Døgnet-rundt-linsene slipper igjennom så store mengder oksygen at det går ann å sove med dem, samtidig som øynene "puster" normalt. Disse linsene kommer mest sannsynlig til å få deg til å glemme at du i det hele tatt har en synsfeil.

Linsene passer best for personer som har brukt linser tidligere, og det er ikke alle som sover like kofortabelt med linser om nettene. Optikeren din vil hjelpe deg med å vurdere om denne type linse passer for deg.

Døgnet-rundt-linser begynte å bli produsert på starten av 1980-tallet. Men mange mennesker opplevde at dersom man hadde linsene på øyet i tretti dager fikk man diverse øyeinfeksjoner. Etter hvert begynte kontaktlinseprodusentene å innse problemet og kortet ned "anbefalt forbrukstid" fra én måned til én uke.

Så hva er forskjellen fra "dag og natt"-linsene som selges nå og de som pådro folk øyeinfeksjon på 80-tallet?

Mot slutten av 90-tallet ble det utviklet et nytt kontaktlinsemateriale kalt "silicone hydrogel" (silikon hydrogel på norsk) som gjorde at øyet fikk tilført seks til syv ganger mer oksygen med de nye kontaktlinsene i forhold til det man gjorde med de tidligere. Det var en revolusjon som gjorde det mulig å med god samvittighet kunne tilby langtidslinser til forbrukerne.

Allikevel er det verdt å påpeke at det finnes en del som ikke synes det er behagelig å sove med kontaktlinser, og du merker fort om du er en god kandidat til denne type linser eller ikke.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.