Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Beste prisene - Acuvue Advance

RSS Acuvue Advance

Søk etter BILLIGE Linser

14-dagerslinser / ukelinser

Acuvue Advance

Korttidsliner kalles disse linsene som kan brukes i en periode på mellom to til fire uker. Dette er en av de mest populære linsetypene som brukes av mange kontaktlinsebrukere. 14-dagerslinser / ukelinser er ofte det beste økonomiske alternativet og det finnes en rekke ulike modeller, farger og funksjoner.

Denne type linser er lett å håndtere, men krever vedlikehold i form av linsenvæske og etui. Linsene tas altså på om morgenen og ut på kvelden. Etter rengjøring, oppbevares linsene i et etui fylt med linsevæske.

14-dagerslinser / ukelinser finnes idag for de aller fleste synsfeil, inkludert de som lider av astigmatisme, forutsatt at den ikke er for høg. Prisen på linsene varierer i henhold til mengde og type på lager.


Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Kontaktlinser Online

Copyright © 2006-2018, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.