Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Silikonhydrogel-linser

Beste prisene - Acuvue Oasys

  • 3.
  • 333 kr333
  • Shopping4net

Søk etter Acuvue Oasys linser her


Silikonhydrogel-linser er det nyeste innen kontaktlinser. De er mye mer gjennomtrengelig enn tradisjonelle kontaktlinser, og slipper til mer oksygen, noe som betyr økt komfort deg.

Innholdsfortegnelse

Hva er silikonhydrogel?

Silikonhydrogel er et virkestoff som brukes i myke kontaktlinser. Det er en videreføring av det mer velkjente “hydrogel”, som var den type plastikk som ble benyttet til å lage linser mellom 1960 og starten av 2000-tallet. Mange av de dagslinsene som selges i dag er bygget opp på hydrogel.

Biofinity

Hvordan virker silikonhydrogel-linser?

Ved vanlige linser er det vannet som bærer oksygenen som gjør at øyet får puste, også når det er dekket av kontaktlinse. Men mengden av oksygen som slipper gjennom er begrenset. Silikonen som silikonhydrogel-linser er laget av, kan derimot være gjennomsyret av oksygen, noe som betyr at disse silikonlinsene kan føre oksygen til øyet, både direkte og gjennom vann.

Hva er fordelene ved silikonhydrogel-linser?

Siden silikonhydrogellinser bære så mye mer oksygen, opptil sju ganger mer enn vanlige myke linser, kan linser vare i opp til en måned. Ettersom linsene krever mindre vann, er det mindre sannsynlig at de blir tørre, noe som betyr mer komfort for brukeren. Dersom du vurderer LASIK-operasjon kan silikonhydrogellinser å være et alternativ.

Er det noe mer jeg trenger å vite om silikonhydrogellinser?

Liker du å sove med linsene, er silikonhydrogellinser perfekt. Det er likevel viktig å merke seg at ikke alle silikonhydrogellinser er månedslinser. Før du prøver silikonhydrogellinser bør du kontakte din optiker. La ham vite hva dine spesifikke behov med hensyn til natten eller forlenget bruk kontaktlinser. Han vil kunne hjelpe deg med å avgjøre om silikonhydrogellinser passer for deg.

Hva er de mest kjente silikonhydrogel-linsene?

Vi har i hvert fall en oversikt over de mest solgte silikonhydrogel-linsene på det norske markedet.

Biofinity XR

Biofinity XR

En superb kontaktlinse som både har høyt væskeinnhold og er laget i et silikonhydrogel-materiale. Dette er et produkt som blir mer og mer populær for hver eneste måned som går. Vi har sammenlignet billigste pris på Biofinity Xr her.

Les mer om Biofinity XR

PureVision 2

PureVision 2

En verdenskjent linse fra Bausch & Lomb. Vi har sammenlignet billigste pris på Purevision 2 her.

Les mer om PureVision 2

Air Optix Night and Day Aqua

Air Optix Night and Day Aqua

Til tross for sin litt høye pris, så har Air Optix Night and Day Aqua blitt tatt godt i mot av markedet. Det går for å være en av de linsene som gir høyest komfort. Vi har sammenlignet billigste pris på Air Optix Night and Day Aqua her.

Les mer om Air Optix Night and Day Aqua


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.