Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Biofinity

Beste prisene - Biofinity

  • 3.
  • 335 kr335
  • Shopping4net

Søk etter biofinity linser her


Biofinity

Biofinity er en kontaktlinse som enten kan brukes døgnet rundt (altså at du også sover med dem) eller som en vanlig månedslinse. Hvis du har planer om å også bruke dem om natta er dette en avgjørelse som først må tas sammen med en optiker.

Innholdsfortegnelse

Dette er en månedslinse som både er veldig rimelig og som representerer høy kvalitet. Ikke bare slipper den mye oksygen gjennom til øyet gjennom sin unike "Aquaform Comfort Science"-teknologi, men linsen har også et utrolig høyt vanninnhold.

BIOFINITY – linsen som kan brukes døgnet rundt

Biofinity er en kontaktlinse laget av den amerikanske produsenten Cooper Vision. Denne månedslinsen skiller seg ut fra de fleste andre gjennom at den har et (unaturlig) høyt fuktighetnivå. I tillegg er Biofinity veldig god på å slippe gjennom oksygen til øyet, noe som er hele grunnen til at den kan brukes både natt og dag. Det anbefales riktignok at du snakker med optikeren din før du bruker på natterstid. Enkelte pasienter får lov til å bruke dem i hele 30 dager og netter uten å måtte bytte.

Hvilken teknologi ligger bak Biofinity-linsen?

Biofinitets månedslinse med høyt fuktighetsinnhold og spesielt høy oksygenpermeabilitet gir optimale slitesterke forhold for tørre og følsomme øyne. Fuktinnholdet er spesielt høyt (48 %), noe som er mulig gjennom en patentert teknologi kalt Aquaform Comfort.

En studie i 2015, som riktignok var sponset og finansiert av Cooper Vision, viste at rundt 70 % av alle som byttet fra andre månedslinser til Biofinity var "fornøyd" eller "svært fornøyd" med å ha byttet.

Perfekt til deg med tørre øyne

Med den optimale kombinasjonen av fuktighet og høy oksygentilførsel er Cooper Vision Biofinity kontaktlinser perfekte for tørre øyne. Personer som jobber mye foran datamaskinen eller i klimatiserte rom kan dra nytte av disse egenskapene.

Det høye vanninnholdet kan ene og alene tilskrives Cooper Visions AQUAform-teknologi. Denne fungerer etter en svært kompleks prosedyre: ekstra lange silikonkjeder gir kontaktlinsen stabilitet uten at man trenger å bruke tykke materialer.

Med andre ord får man en utrolig tynn, fuktighetsgivende og oksygenførende månedslinse uten at den trenger å være «tung på øyet». I motsetning til de fleste andre silikonhydrogel-linser, har Biofinity mer væske lagret i nærheten av silikonkjedene.

Biofinity blir dermed mykere og mer fleksibel enn ligendene månedslinsre fra andre leverandører. Vannet som er bundet i linsen forbedrer også oksygentransporten gjennom linsen.

Høy komfort og nærmest ingen tilsetningsstoffer

AQUAform tilfører Biofinity èn ekstra fordel. Takket være denne teknologien kreves det nærmest ikke noen kunstige fuktmidler eller andre tilsetningsstoffer. Øynene vil automatisk bli fuktet av kroppens egen tårevæske gjennom den velutviklede materialteknologien. Dette er en konstruksjonsmetode som hindrer fremmedlegemer å legge seg på linsen – og som gir en ekstra beskyttelse mot infeksjoner.

Biofinity Informasjon

Produsent
Coopervision, Inc. Scottsville, NY
Type
Månedslinser
Egenskaper
- De kan også brukes når man sover
- Finnes i styrkeforholdet +8 til -12
Fuktinnhold:
48 prosent
Oksygentilførsel:
160 Dk / t
Basiskurve:
8,6 mm
Diameter:
14,0 mm
Material
52% comfilcon
Pakning
3 eller 6 linser

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.