Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Beste prisene - Focus Dailies

Søk etter BILLIGE Linser

Gas permeable kontaktlinser

Boston Envision

Oksygengjennomtrengelige linser er holdbare linser som har svært lang levealder. De er veldig bra for øyet, fordi de tillater oksygen å passere. Selv om laget av et hardt materiale, har de lite til felles med tidligere harde linser laget av PMMA, som var ganske tøffe på øyet og vanskelig å venne seg til.

Oksygengjennomtrengelige linser er laget av silikon, et materiale som er mer fleksible enn PMMA. Den tillater oksygen å komme inn i øyet til et enda høyere nivå enn myke kontaktlinser.

Det stive materialet linsene er laget av gir en bedre synsskarphet. For eksempel deformeres ikke linsen når du blunker. Det gir også bedre motstand mot å bygge opp proteiner, kalsium og andre mineraler fra tårene dine. Dessuten har hardere linser har en mye lengre levetid, de er lette å rengjøre, og om du tar godt vare på dem, kan de vare i mange år. Dette gjør vanligvis oksygengjennomtrengelige linser rimeligere i det lange løp.


Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Kontaktlinser Online

Copyright © 2006-2018, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.