Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Dailies total 1

Beste prisene - Dailies total 1

  • 3.
  • 378 kr378
  • Shopping4net

Søk etter Dailies total 1 linser her


Dailies total 1

En av Norges mestselgende endagslinser!

Innholdsfortegnelse

Dailies total 1 har gode pusteegenskaper, et OK væskeinnhold (33 %) samt meget god komfort. Linsen er designet på en slik måte at den er behagelig, pustende og sitter meget godt på øyet.

Kontaktlinsen har et mye høyere væskeinnhold på innsiden av linsen (den som peker inn mot øyet) enn på utsiden. Dette gjør at Dailies total 1 ikke bare blir behagelig på øyet, men også at den er meget robust og kan tåle hardt vær og "rusk" som eventuelt skulle komme på øyet i løpet av en hverdag. De aller fleste dagslinsene er alt for myke og tørker fort ut i løpet av en dag. Dailies total 1 er mye mer robust.

Dailies Total 1 – EN ENDAGSLINSE MED OPTIMAL KOMFORT

Alcon er en sveitsisk produsent som over en lengre periode har hatt fokus på innovasjon av endagslinser. Etter mange år med forskning, prøving og feiling var det Dailies Total 1 som ble født. Og for en kontaktlinse dette er!

Dailies Total 1 er en endagslinse for de som verdsetter kvalitet fremfor pris. Den har rett og slett satt en helt ny standard for komfort. Grunnen til at linsen er så komfortabel er på grunn av væskeinnholdet. Alcon har nemlig utviklet en helt særegen teknologi som gir 33 % vanninnhold i sentrum av linsen og 80 % vanninnhold på overflaten. Det er kanskje tall som ikke sier deg særlig mye, men det ligger faktisk veldig nære det væskeinnholdet som øyet ditt vanligvis inneholder. Den nye teknologien sikrer optimal oksygen- og fuktighetstilførsel – selv for tørre øyne.

Hva trenger du å vite om Dailies Total 1?

Hvis du kun har brukt andre endagslinser tidligere, så vil Dailies Total 1 nærmest være revolusjonerende. Årsaken er at det høye vanninnholdet på overflaten av kontaktlinsen vil gi en følelse av at man ikke har noe på øyet. Dette kan riktignok være litt farlig hvis man glemmer å ta linsene av øyet før man legger seg, men gjennom hele dagen er det utrolig behagelig.

Dailies Total 1 kommer både som 30- og 90-pakning. Som du kan se i prisoversikten, så sparer du en god del penger på å handle mye om gangen. Det er en veldig vanlig regel når man kjøper kontaktlinser på nett.

Hva er fordelene med å velge endagslinser?

Hygiene er det mest brukte argumentet for å velge dagslinser over månedslinser & ukeslinser. Det at man kan pakke ut en ny linse fra en forseglet beholder hver eneste dag er en for del. Spesielt for folk som ikke er særlig gode til å beholde kontaktlinsen intakt og/eller sliter med øyesykdommer eller allergier. Hvis en månedslinse blir ødelagt, så kan man potensielt gå glipp av en del penger. Det samme problemet har man ikke med endagslinser.

Du trenger ikke å bekymre deg for hverken pleie eller oppbevaring av linsene. Dagslinser er også et godt alternativ til de som ofte bruker briller, men som av og til ønsker å benytte seg av linser. Det samme argumentet kan man bruke til idrettsutøvere som til vanlig bruker briller i hverdagen. Briller vil alltid ha den ulempen i at de begrenser synsfeltet.

Du bør ALLTID sammenligne priser på Dailies Total 1

Hvis du har blitt enig med din optiker eller øyelege om at Dailies Total 1 er et riktig valg for deg, så vil du spare mye penger på å sammenligne priser hos forskjellige nettbutikker. Som du kanskje allerede har lagt merke til, så har vi en prissammenligning i toppen av siden.

To gode tips når du kjøper endagslinser på nett:

– 90-pakninger er i 99 % av tilfellene billigere enn 30-pakninger.

– Hvis du kjøper flere pakninger samtidig (de vil neppe gå ut på dato), så sparer du ofte mye penger på fraktkostnader og gjennom «bulk»-rabatt.

Det å kjøpe kontaktlinser på nett er ikke bare billigere, men også mye mer behagelig enn å møte opp hos optikeren. Etter at du har betalt med kredittkortet ditt, så vil linsene sendes direkte til ditt hjem i løpet av noen få arbeidsdager.

Dailies total 1 Informasjon

Produsent
Alcon
Type
Dagslinser
Egenskaper
Styrke:
mellom -12 og +8.
Basiskurve:
8,5 mm.
Diameter:
14,1 mm.
Oksygenpermeabilitet:
156 Dk / t.
Vanninnhold på overflaten: 80 prosent. Dette fuktighetsnivået tilsvarer øyets naturlige væskeinnhold.
Material
Delefilcon A
Pakning
30 eller 90 linser

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.