Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Beste prisene - Acuvue Oasys

RSS Acuvue Oasys

Søk etter BILLIGE Linser

Nærsynthet — Myopi

Nærsynthet som korrigeres ved hjelp av kontaktlinser eller briller med redusert glass, kalles myopi. Den vanligste formen for synfeil i Norge er nærsynthet. Når øyet bryter for mye i forhold til lengden på øyet, kalles det myopi. Dette betyr at lysstrålene krysser hverandre innen de treffer hornhinnen, og at man vil se godt fra kort avstand, men at man vil ha vanskeligere for å se godt fra avstand.

Myopi er ofte arvelig, men en annen grunnen til at noen utvikler myopi er fordi en anstrenger øyet for mye. Dette begynner vanligvis i rundt tiårsalderen og fortsetter å utvikle seg til en er rundt 25 år. Man korrigerer myopi enkelt ved å bruke briller og kontaktlinser med riktig styrke.


Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Kontaktlinser Online

Copyright © 2006-2018, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.