Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Beste prisene - Focus Dailies Prog.

Søk etter BILLIGE Linser

Monovision

Focus Dailies Progressives

En naturlig endring som følger med aldring er at synet blir dårligere. Dette kalles alderssynthet eller presbyopi. I dag er det tre måter å korrigere alderssynthet med hjelp av kontaktlinser; multifokale linser, progressive linser, eller med en teknikk som kalles monovision.

Monovision har vist seg å være en fremgangsrik tilpassningsteknikk for kontaktlinsebrukere i det tidligste stadiet av alderssynthet. Enkelt forklart fungerer det slik at linsebæreren har en linse for langsynthet og en for nærsynthet. For å fokusere, samarbeider øynene og sender informasjon til hjernen som tolker det linsebæreren ser, og vil med tiden velge det skarpeste bildet. For å benytte seg av denne tilpasningsteknikken kreves det utprøving for at synet skal bli optimalt, og det kan ta litt tid før hjernen vender seg til det og et klart resultat oppnås.


Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Kontaktlinser Online

Copyright © 2006-2018, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.