Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Fargelinser

Beste prisene - Air Optix Colors

 • 2.
 • 338 kr338
 • Shopping4net

Søk etter Air Optix Colors linser her


Fargede kontaktlinser gjør det mulig å skifte øyenfarge til nesten hva du vil. Du kan starte dagen med en farge, og avslutt kvelden med en annen farge til middag eller fest.

Innholdsfortegnelse

Fargede kontaktlinser er perfekt å bruke hvis du bare ønsker å forsterke øyenfargen du allerede har. Dette har medført at markedet for fargede kontaktlinser har vokst eksponentielt i nyere tid. Disse relativt rimelige objektiver er nå tilgjengelig hos de fleste forhandlere til en fornuftig pris.

fargede linser

Flere og flere oppdager mulighetene for fargede linser og ønsker å prøve ut hvordan det føles å gå rundt med en ny og noen ganger annen farge på linsene.

En av fordelene med fargede linser er at selv folk uten nedsatt syn eller synsproblemer kan bruke fargede linser. Linsene har en liten åpning i midten av linsen og påvirker ikke linsebærerens omgivelser.

Opaque och Tinted

Opaque och Tinted er de vanligste typene blant fargede linser. Opaquelinsen slipper ikke mye igjennom av den opprinnelige fargen på øynene dine fordi de har et overfladisk lag med farge som er omfattende. Denne linsen er best egnet for de som ønsker å endre øyenfarge helt. Tintedlinsen lar imidlertid noe av øyets naturlige farge slippe gjennom sine lag av maling. Denne linsen er best egnet for de som har en lys øyenfarge og vil forsterke dette.

Fargede kontaktlinser har alle fordelene som vanlige objektiver har. De finnes begge som endagslinser og månedslinser. Mange av dem har også en innebygd UVB og UVA-beskyttelse, som beskytter mot solens skadelige stråler.

Ulike typer av fargede linser

Freshlook Colors

Freshlook Colors er ensfargede linser som er best egnet for personer med mørke øyne.

Freshlook Colorblends

Som navnet antyder er Freshlook Colorblends linser med "blandede" farger. Linsen består av tre forskjellige fargede lag pluss en mørk irisering som gjør at øyet ser naturlige ut. Tips: Hvis du har blå, grønne eller grå øyne og ønsker å gjøre dem brune anbefales Colorblends Brown. Andre brune linser, for eksempel Colorblends Honey / Pure Hazel, kan noen ganger gi øyet en gulaktig tone. Dette gjelder spesiellt personer med blåe øyne.

fargede linser

Freshlook Radiance

FreshLook Radiance linser endrer ikke øyets opprinnelige farge. Linser markerer i stedet iriseringen og gir øyet en glitrende effekt. Det finnes Radiance linser for alle øyefarger.

Freshlook Dimensions

FreshLook Dimensions er utformet spesielt for folk med lyse øyne - linsen definerer og fremhever øynene. Med FreshLook Dimensions linse får øyet en noe mørkere tone og gjør øyet ser klarere og større ut. Dette uten å endre måten øynene dine ser ettersom FreshLook Dimensions slipper gjennom den naturlige øyenfargen. Du kan velge hvor mye du vil at øynene skal endres, og om du velger en linse som er nær din naturlige øyenfarge kommer endringen til å være relativt diskret. Alle mennesker med lys blå, gråe eller grønne øyne kan bruke alle Dimensions-linser. Hvis du har lys brune øyne anbefales Dimensional Sea Green og til en viss grad Dimension Caribbean Aqua.

Expressions Colors

Akkurat som Freshlook Colorblends linser består Expressions Colors linser av tre forskjellige farger. Fargene er spettet for å gi en mest mulig naturlig utseende. Videre blir iriseringen mørkere og den indre del av pupillen en lysere nyanse - alt å definere øyet. I en sammenligning med Colorblends linser er disse mer omfattende og gir en klarere fargeendring, dette gjør også at linsene passer nesten alle øyefarger. Expressions Colors er perfekt for de som virkelig ønsker å bli sett. Du har kanskje prøvd andre typer linser og tenkte at endringen var for diskret, da Expression Colors linsen for deg.

Crazy Lenses

Ønsker du å få øyne som trekker andres øyne mot deg selv? Da bør du prøve Crazy Lenses. Det finnes 11 forskjellige design å velge mellom, Devil, Black Wolf, Brann, Blood Red, Cat Eye, Black Spiral, Red Spiral, Red Wolf, Green Dollar, Basic White og Basic Black. Disse månedslinser er de beste "crazy-linsene" på markedet, og kommer garantert til å sette brukeren i sentrum.

Eksempel på Crazy lenses:

Pyro
Pyro
T Virus
T Virus
White Out
White Out

Fargelinser – spørsmål og svar

 • Hva er fargelinser?

  Som tidligere nevnt er det kontaktlinser med en funksjon som gjør at du endrer farge på øynene dine. De er laget som følge av det store markedet som finnes for folk som ikke er fornøyd med medfødt øyefarge. Det er enkelt og greit kontaktlinser som endrer din øyefarge.

 • Hvor utbredt er fargelinser?

  Flere og flere nordmenn kjøper fargelinser. I fjor ble det anslått at det ble solgt rundt 10,000 esker med fargelinser på det norske markedet, noe som var en økning på over 10 % fra året før. Med andre ord har nordmenn bokstavelig talt fått øynene opp for produktet.

 • Er det vanskeligere å ta på enn vanlige kontaktlinser?

  Nei, det som er det fine med fargelinser er at de opererer på nøyaktig samme måte som vanlige linser. Man kan også kjøpe fargelinser med styrke – noe som betyr at man kan få de samme kontaktlinsene som man har brukt tidligere, men med endret øyefarge. Dette har blitt svært populært blant flere nordmenn, og da spesielt kvinner.

  Så svaret på spørsmålet er; nei , fargelinser er ikke vanskeligere å ta på enn vanlige kontaktlinser.

 • Hvor kan man kjøpe billige fargelinser?

  Sett at du har tenkt til å prøve ut fargelinser, så er det nok en fordel å prøve å få kjøpt dem inn billigst mulig. Selv har jeg prøvd å kjøpe dem både hos optiker og andre utsalgssteder offline, men har egentlig funnet ut at det er kun èn ting som gjelder og det er å kjøpe dem på internett.

  Et knippe gode nettbutikker som selger fargelinser er disse:

  Lensit.no
  YourLenses.no
  LensOn.no

 • Er det fargelinser som kan endre min øyefarge til tross for at jeg har svært mørk farge på øynene?

  Fargelinser er ikke forbeholdt folk med lys øyefarge, du skal bare være sikker på at du ikke kjøper de mørkeste.

Freshlook Colors


 • FreshLook Colors er opakmalte dekkende linser, fremst for naturlig mør..
 • 308 kr

Freshlook Colorblends


 • FreshLook Colorblends er opakmalte dekkende linser, fremst for forandr..
 • 228 kr

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.