Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Dagslinser

Beste prisene - Focus Dailies

  • 3.
  • 257 kr257
  • Shopping4net

Søk etter Focus Dailies linser her


Focus Dailies

De fungerer akkurat som de er beskrevet; åpne pakken, ta på linsene og nyt et perfekt syn resten av dagen. Når du er ferdig med dem, kan du bare ta dem av og kaste dem i søppelkassen.

Hvorfor bør man bruke dagslinser?

Fordelen med endagslinser er at du minimerer risikoen for irritasjon på øyet ettersom linsen skiftes hver dag, i tillegg til at du slipper all form for vedlikehold, for eksempel linsevæske.

La oss si at månedslinser og/eller briller er alternativet. Hva er da fordelene med å velge dagslinser?

Jo, her er dem:
– Si "takk og farvel" til linsevæske og linseetui. Dagslinser krever ingen særlig behandling.
– Utvalget av forskjellige dagslinser er større enn månedslinser. Hvis du sliter med å finne kontaktlinser du er komfortabel med, så er sannsynligheten mye større for å finne dem blant linsene merket som "endagslinser".
– Det finnes ingen risiko for infeksjoner eller allergi når man bruker dagslinser. Hvis det kommer noe smuss, skitt eller bakterier på linsen, så vil man bruke en ny neste dag. Det å gå rundt en hel måned med en bakteriefylt kontaktlinse er, pent sagt, ikke særlig gunstig for din egen øyehelse.

Endagslinser er et perfekt valg for deg som bare bruker linser sporadisk og for eksempel bruke briller regelmessig. Dagslinser passer også perfekt for folk som lever et aktivt og sosialt liv med mye sport og reiser.

Endagslinser er idag tilgjengelig for de aller fleste synsfeil, inkludert astigmatisme forutsatt at den ikke er for høg. Prisen på linsene kan variere avhengig av mengde og type.

Store prisforskjeller på dagslinser

Mange tenker ikke over at de kan spare mye penger når de kjøper linser på nett. Der går de veldig ofte glipp av store penger.

Vi har bestemt oss for å lage denne nettsiden som en gratis service til de som ønsker å spare noen penger når de kjøper linser på nett. Dette gjelder månedslinser, toriske linser, dagslinser, fargelinser og – ja, alt som kryper og går av kontaktlinser. Du kan stole på at vi alltid prøver å holde prisene oppdatert slik at vi serverer riktig informasjon.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.