Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Beste prisene - Focus Dailies Toric

Søk etter BILLIGE Linser

Brytningsfeil - astigmatisme

Astigmatisme oppstår når det er to forskjellige brytningsfeil på øyet. Det er en arvelig feil og oppstår på grunn av avbrytninger i øyets utvikling. Astigmatisme kan også oppstå som følge av skader, operasjoner eller i ekstreme tilfeller, på grunn av skjev hodeposisjonering i livmoren.

Astigmatisme kan, om den ikke er alt for omfattende, korrigeres med briller og toriske linser. Man kan også behandle astigmatisme kirurgisk med excimerlaser (LASIK eller PRK) ofte i sammenheng med behandling av andre øyefeil.

Når vanlige briller med astigmatisk slipning ikke klarer å korrigere astigmatismen så pleier vi snakke uregelmessig astigmatisme. Normalt har alle mennesker mer eller mindre uregelmessig astigmatisme. Ordinære laserbehandling kan ikke korrigere uregelmessig astigmatisme, da må en bølgefrontstyrt laser annvendes.


Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Kontaktlinser Online

Copyright © 2006-2018, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.