Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook
Søk Optiker


Vil du ha din klinikk oppført i katalogen vår? Kontakt oss på info@kontaktlinseronline.no

Optiker info - Akershus

Optikerkjeden Krogh Optikk har den største delen av sine butikker i Akershus og Oslo. De flest store kjedene har butikker i Akershus og Synpotik Norge, som eier Brilleland og Interoptik, har sitt servicekontor i Sandvika like utenfor Oslo.

Til Interoptik hører Kjølberg Optiske som ble grunnlagt i 1958 og er med det den eldste optikeren i Romerike. Bærum optiske var et firma som ble startet av to optiker i Sandvika i 1956. Under de følgende tiårene ble firmaet utbidet med ytterligere fire butikker i Asker og Bærum, helt frem til 1981 da firmaet ble delt opp.

For øyeoperasjoner kan man henvende seg til Memira som behandler synsfeil med hjelp av øyelaser eller linsebytte.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2023, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.