Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook
Søk Optiker


Vil du ha din klinikk oppført i katalogen vår? Kontakt oss på info@kontaktlinseronline.no

Optiker info - Hordaland

Det er sannsynlig at de begynte handel med briller i Bergen allerede på 1600-tallet. Optikere kom imidlertid først i 1800, og i Bergen finns en av Norges eldste optikere, Optikus Martin O. Nielsen, som startet i 1883. Den første optikeren p[ Osøyro ble åpnet i 1936 av Hans Bakketeig, som grunnla en familiebedrift med tre butikker. De er nå en del av Interoptik. De fleste store optikerkjedene har i dag butikker i Bergen og Hordaland.

Norge Blindeforbund har også vært aktiv i Bergen og har drevet butikker som selger håndverksprodukter laget av blinde. De har også en trykkeri her som trykker bøker i blindeskrift.

Haukeland universitetssykehus har øyeavdeling som behandler de fleste øyesykdommer, og er et av sykehusene i Norge som behandler kreft i øynene. Selv Øyekirurgisk Poliklinikk Bergen utføre ulike øyeoperasjoner. For behandling av synsfeil med hjelp av øyelaser kan man henvende seg til Åsane Øyeklinikk eller Memira i Bergen.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2023, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.