Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook
Søk Optiker


Vil du ha din klinikk oppført i katalogen vår? Kontakt oss på info@kontaktlinseronline.no

Optiker info - Nord-Trøndelag

De fleste store optikerkjedene har butikker i Nord-Trøndelag. I Steinkjer finnes Husby Ur & Optikk som har eksistert siden 1854, og dermed er en av de eldste bedriftene i byen og muligens Norges eldste urmaker. I dag er det en del av Alliance Optikk. En annen optiker som kan nevnes er Stjørdal Synssenter som også ble grunnlagt som en urmaker i 1956, men i 1974 begynte å selge briller og andre visuelle hjelpemidler. 2009 kjøptes butikken opp av Interoptik.

Helse Nord-Trøndelag har en øyeklinikk i Namsossom blant annet opererer grå stær, øyelokk endringer, endringer i netthinnen og gule flekker samt behandler øyeproblemer.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2023, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.