Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook
Søk Optiker


Vil du ha din klinikk oppført i katalogen vår? Kontakt oss på info@kontaktlinseronline.no

Optiker info - Nordland

De fleste store kjedene har butikker i Nordland. Bodøs eldste optiker, Jacok Klette Optikk, er en familiebedrift med fire butikker. Den ble grunnlagt av Jacob Klette 1906 som omskolerte seg etter å ha blitt skadet i en arbeidsulykke i Sulitjelma. En annet familiebedrift er K. Hansen Optikk grunnlagt i 1917 i Bodø, nå en del av C-Optikk. På den senere tid har den vekket litt oppmerksomhet etter at eieren innredet butikken med en rosa og grå Dodge Custom Royal Lancer fra 1956.

For behandling av øyesykdommer kan man henvende seg til Nordlandssykehuset i Bodø og Universitetssykehuset Nord-Norge i Narvik. Bodø Synskirurgi behandler dessutensynsfeil med hjelp av laserkirurgi.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2023, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.