Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook
Søk Optiker


Vil du ha din klinikk oppført i katalogen vår? Kontakt oss på info@kontaktlinseronline.no

Optiker info - Oslo

Oslo Optikerlaug som var Norge første optikerforeningen ble grunnlagt 1911 i Oslo. I dag er alle de store optikerkjedene representert i Oslo, og Krogh Optikk har de fleste av sine butikker i Oslo og Akershus. Krogh Optikk har også sitt hovedkvarter her, likedans med Specsavers og Synsam. Det er også flere uavhengige optikere, blant annet Gunder og Loken Optikk som ble grunnlagt i 1899 og er dermed en av Norges eldste optikkselskaper.

Oslo Universitessjukhus har Norges mest avanserte øyeavdeling og er den eneste som opererer retinoblastom, medfødt glaukom og medfødte misdannelser i øye regionen. Retinaklinikken som drives av Aleris behandler visse sykdommer. For laserbehandlinger av synsproblemer kan man henvende seg til Argus syn eller Memira.

I Oslo har Norge Blindeforbund sine hovedkvarter, hvor man blant annet kan besøke Adaptors butikk med hjelpemidler for synshemmede.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2023, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.