Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook
Søk Optiker


Vil du ha din klinikk oppført i katalogen vår? Kontakt oss på info@kontaktlinseronline.no

Optiker info - Sør-Trøndelag

I Sør-Trøndelag var den første øyelegen i Norge som opererte grå stær, Georg Ulrich Wasmuth som grunnla praksis i Orkdal 1763. Her grunnlas også forløperen til Norge Blindeforbund da syv ungdommer gikk fra Trondheim til skolen for blinde i Klæbu. De har blant annet hjulpet blindet med å selge sine håndverksprodukter og etablert en blindebiblioteket i Trondheim.

Alle de store optikerkjedene har butikker i Sør-Trøndelag. Sjøhaug og Sande i Trondheim som ble grunnlagt i 1959 var en av optikerne som i 1984 gikk sammen og startet Interoptik. Blant uavhengige optikere kan vi nevne Koren Optikk som har butikker i Trondheim og Rissa.

St. Olavs Hospital, Universitetssykehuset i Trondheim, har en øyeavdeling som behandler de fleste øyesykdommer. Nidaros Øyeklinikk utfører også øyekirurgi. For behandling av synsfeil med laser eller ICL kan man henvende seg til Memira eller Fokus Øyeklinikk.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2023, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.