Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook
Søk Optiker


Vil du ha din klinikk oppført i katalogen vår? Kontakt oss på info@kontaktlinseronline.no

Optiker info - Vestfold

I Vestfold har alle de store optikerkjedene butikker. Her finnes en av Norges eldste optikere, Optiker Holt i Tønsberg som ble grunnlagt i 1869 av Ivar Larsen Holt. Siden 1940 har denne butikken blitt drevet av familien Roberstad og i 1984 var de en av optikerne som grunnla kjeden Interoptik. I 2013 var den den første optikeren som brukte et kamera for å avsløre skjelning hos barn. Hitz Optikk som ble grunnlagt 2011 I Larvik er en optiker som har god omtale for å ha hjemmebesøk.

Sykehuset i Vestfold, Tønsberg, har en egen øyeavdeling som behandler og opererer de vanligste øyesykdommene. For behandling av synsfeil med hjelp av laser kan man henvende seg til ABC Synskirugi i Larvik.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2023, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.