Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Acuvue

Beste prisene - Acuvue

Søk etter Acuvue linser her


Acuvue

Acuvue var den første kontaktlinsen i verden. Den har en hel ukes holdbarhet! Du kan bære linsen i syv dager og deretter kaste den. Du trenger ikke engang å ta dem ut når du sover, ettersom de er så tynne at oksygen trenger gjennom på en slik måte at øyet ikke blir irritert.

Acuvue langtidslinse er hovedsakelig laget av vann og fungerer fint sammen med den naturlige væsken i øyet. Dersom du ikke bruker linsene sammenhengende i en uke, kan du ta dem ut om natten og bruke dem som dagslinser i en toukers periode. Acuvuelinsene er UV-beskyttende og lette å ta på.

Acuvue Informasjon

Produsent
Johnson and Johnson Vision Products, Inc.
Type
14-dagers myke kontaktlinser
Material
42% polymer (Etafilcon A), 58% vann
Pakning
Seks linser i saltløsning

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2023, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.