Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Acuvue Advance

Beste prisene - Acuvue Advance

Søk etter Acuvue Advance linser her


Acuvue Advance

Acuvue Advance er en månedslinse fra den verdenskjente produsenten Johnson & Johnson som er spesialdesignet for å bevare et fuktig øye gjennom hele dagen. Linsen er produsert i et materiale kalt Hydraclear som sikrer fukt og slipper igjennom en større mengde oksygen enn "vanlige linser". Dette er også linser som det blir rådet å ikke bruke i mer enn to uker – og husk vennligst alltid på å ta ut linsene om kvelden slik at du slipper ubehag på øyet i løpet av natten og dagen derpå.

Acuvue Advance Informasjon

Produsent
Johnson and Johnson Vision Products, Inc.
Type
14-dagerslinser/Ukelinser
Egenskaper
Diameter:
14.0
Styrke:
från -12.0 till +8.0
Basekurva:
8.3, 8.7
Material
53% polymer
Pakning
6 linser

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.