Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Air Optix Colors

Beste prisene - Air Optix Colors

  • 2.
  • 338 kr338
  • Shopping4net

Søk etter Air Optix Colors linser her


Air Optix Colors

Disse nye fargelinsene fra Alcon er laget av et sterkt pustende silikonhydrogel kontaktlinsemateriale for å hjelpe øynene å forbli hvite og sunne, og de har en ultrajevn overflateteknologi for konsekvent, daglig brukskomfort.

Sammenlign pris på Air Optix Colors – spar penger i dag

Hørtes det fancy ut? Vel, det er selskapet selv som har kommet med denne beskrivelsen (på engelsk riktignok), og alt som står der er korrekt.

Månedslinser i mange flotte farger

Air Optix Colors er månedslinser (IKKE bruk dem om natten med mindre du har snakket med legen om dette) som finnes i både subtile farger (blå, grønn, ren hasselnøtt, grå og brun) og levende farger (briljantblå, edelstengrønn, honning og sterling-grå). Med andre ord: her er det virkelig noe for alle og en hver. Fargelinsene inneholder den samme fargeteknologien som har vært en suksess med merket Freshlooks som gir et vakkert og naturlig utseende.

Her kan du se hele fargekartet:

Air Optix Colors

Og er du ute etter fargelinser med styrke?

Fortvil ikke – linsene er tilgjengelige i et bredt spekter av forskjellige styrker for å korrigere nærsynthet og langsynthet. Igjen; her er det virkelig noe for alle!

Air Optix-farger er også tilgjengelige uten brytningsevne, for personer med naturlig god visjon som bare ønsker å forandre eller forbedre fargen på øynene.

Air Optix Colors Informasjon

Produsent
Alcon
Type
Fargede linser
Egenskaper
Styrke
(SPH/PWR) +6.00D till -6.00D (0.25D steg), -6.50D till -8.00D (0.50D steg)
Basiskurve
(BC) 8.0 till 9.2 mm
Diameter
(DIA) 13.0 till 15.0 mm
Material
67% Lotrafilcon B (Silicon)
Pakning
2 pack

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.