Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Air Optix Night & Day Aqua

Beste prisene - Air Optix Night & Day Aqua

  • 1.
  • 508 kr508
  • Shopping4net

Søk etter Air Optix Night & Day Aqua linser her


Air Optix Night & Day Aqua

Air Optix Night & Day Aqua kan faktisk brukes opp mot 30 dager (og netter) av gangen. Husk å rådføre deg med din egen optiker eller lege før du velger denne linsen.

Månedslinsen du kan bruke både natt og dag

Air Optix Night & Day Aqua er svært spesielle kontaktlinser: på grunn av det høye væskeinnholdet og den gode oksygentilførselen trenger man ikke ta ut linsene på mange dager! Man kan jobbe, drive med fritidsaktiviteter og sove uten at man overhodet trenger å tenke på at linsene sitter i øyet.

Hvordan skal man oppbevare og rense silikonhydrogel-månedslinser?

Hvis du bruker Air Optix Night & Day Aqua som «døgnet rundt»-linser, så er det ikke særlig mye rengjøring og pleie som trengs. Du tar linsene ut av esken og legger dem på øyeeplet ditt. Husk på å sette på en alarm på mobilen din slik at du ikke går over 30 dager!

Disse kan også brukes som vanlige månedslinser, hvor man tar dem ut før leggetid og putter dem inn om morgenen. Da trenger du en rengjøringsløsning som også kan fungere som oppbevaringsløsning. Ciba Vision har selv uttalt at Opti-FREE PureMoist er det beste produktet for å rengjøre Air Optix Night & Day Aqua. I og med at de produserer begge produktene, så får vi vel bare stole på at de snakker sant?

Air Optix Night & Day Aqua Informasjon

Produsent
Alcon
Type
Månedslinser
Egenskaper
Styrka:
(SPH/PWR) -10.00 till +6.00
Baskurva:
(BC) 8.4 eller 8.6 mm
Diameter:
(DIA) 13.8 mm
Material
Lotrafilcon B (Silicon Hydrogel)
Pakning
6 linser

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.