Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Dailies Aquacomfort Plus Multifocal

Beste prisene - Dailies Aquacomfort Plus Multifocal

  • 3.
  • 366 kr366
  • Shopping4net

Søk etter Dailies Aquacomfort Plus Multifocal linser her


Dailies Aquacomfort Plus Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal er endagslinser fra produsenten Ciba Vision som gir god synsskarphet og unik komfort gjennom hele dagen. Kontaktlinsen er bygget opp i et materiale som "smører" øyet med fukt gjennom hele dagen slik at man reduserer risikoen for tørre øyne og andre ubehageligheter.

De utrolig tynne kantene gjør at Dailies AquaComfort Plus Multifocal er lette å ta inn på øyet og enkle å få ut – uten at du skal bekymre deg for at de faller ut i løpet av dagen.

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal er spesialdesignet for folk med presbyopi (manglende evne til å fokusere på gjenstander på nært hold).

Ny linse hver dag

Dagslinsene Dailies AquaComfort Plus Multifocal trenger ikke lagres over natten i en beholder. Det er rett og slett ikke noe vedlikeholdsarbeid når man benytter seg av endagslinser. Man tar dem rett og slett ut av pakken om morgenen, og kaster dem i søppelbøtten om natten.

Den innovative fuktteknologien gir hele tiden væske til tårekanalene. Hva betyr det for deg? At du slipper å tenke på at linsene kan virke tørre på øyet, og at du plutselig blir nødt til å skifte til briller hvis du er utendørs litt sent og/eller har en sen arbeidsdag.

Trippelvirkende fuktighetsgivende effekt

Overskriften kan kanskje høres litt ut som "humbug i Hamburg". Med andre ord: et typisk reklamespråk. Men Dailies Aquacomfort Plus Multifocal har virkelig en unik teknologi (sammen med Dailies Aquacomfort Plus og Dailies Aquacomfort Plus Toric, selvfølgelig). Denne fuktighetsgivende effekten fungerer på denne måten hver gang du blunker:

  • Øyet blir smørt med en væske som ligger latent inne i linsen.
  • Væsken går inn i tårekanalene, noe som holder øyet fuktig. På den måten unngår man den "tørre" følelsen man noen ganger får når man har hatt kontaktlinsene på over en for lang periode.
  • Øyet friskes opp og føles mye mer behagelig.

Denne prosessen foregår altså hver eneste gang man blunker. Men man merker selvfølgelig ikke noe til det – utover at man går rundt og har det rimelig behagelig hele tiden.

Imponert? Sjekk prissammenligningen vår øverst i artikkelen for å kjøpe endagslinsene billigst.

Dailies Aquacomfort Plus Multifocal Informasjon

Produsent
Alcon
Type
Dagslinser
Egenskaper
Styrke:
-10.0 till +6.0
Basekurva:
8.7
Diameter:
14mm
Material
Nelfilcon A
Pakning
30 eller 90 linser

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.