Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Freshlook Colors

Beste prisene - Freshlook Colors

  • 1.
  • 308 kr308
  • Shopping4net

Søk etter freshlook colors linser her


Freshlook Colors

Hvorfor bør du velge Freshlook Colors?

Innholdsfortegnelse

Freshlook er en ny type fargelinse som har en helt unik "3-i-1"-teknologi. Dette går ut på at man har blandet sammen tre forskjellige farger for å gi øynene et unikt utseende. Man kan velge mellom fargekombinasjonene:

– Blå
– Grønn
– Grå
– Hasselbrun

Freshlook Colors er en månedslinse med fargeskjær som kan brukes til hverdag da øyefargen ikke endres alt for drastisk. Dette er kanskje ikke den type fargelinse du kjøper til Halloween-festen, men den gir en unik og naturlig farge. Hvis du skal prøve fargelinser for første gang, så er dette et godt sted å starte. Den er meget mild og kan kombineres med akkurat den styrken du vanligvis bruker.

FRESHLOOK COLORS – Gi øynene dine nye farger

Den berømte kontaktlinseprodusenten Ciba Vision har lansert et par velutviklede kontaktlinser som både kan korrigere synet ditt, men også gi øynene dine noen fantastiske farger. Dette er fargelinser som også kan brukes utelukkende tli pynt (altså uten noen styrke).

Freshlook Colors - Passer både til langsynte og nærsynte

Freshlook Colors kommer i styrkeforholdet +6.0 til -8.0, noe som gjelder for 99 % av alle som bruker kontaktlinser. Hvis du aldri har brukt kontaktlinser før, men utelukkende ønsker å kjøpe noen linser for å bytte farge på øynene, så velger du "styrke: 0.0" når du kjøper disse linsene. Alle nettbutikkene som selger disse linsene selger denne løsningen.

Hver pakke inneholder to linser som man kan bruke i en hel måned. Husk å ta dem ut før du legger deg!

Freshlook Colors selges i følgende farger:

– Blue (blå)
– Green (grønn)
– Misty Grey (en litt skarp gråfarge)
– Violet (lilla)

Hva trenger du å vite om Freshlook Colors før du kjøper dem?

Du skal alltid oppbevare dem i en beholder på natterstid (eller de dagene du ikke bruker dem).

Husk at linsene kun skal brukes i maksimalt 16 timer om gangen. Aldri sov med linsene på øyet – selv ikke en høneblund etter middag.

Vanninnholdet ligger på 55 %, noe som gjør dem myke og behagelige.

Disse fargelinsene har ikke UV-beskyttelse, noe som krever at du bruker solbriller når du er utendørs.

Hvis dette er første gangen du bruker kontaktlinser, så vil jeg anbefale deg å sjekke med en øyelege eller optiker før du går i gang. Eventuelt kan du høre med noen som bruker linser til daglig for å være sikker på at ting går riktig for seg.

Freshlook Colors eller Freshlook Colorblends?

Ciba Vision har nærmest dominert fargelinse-markedet etter at de lagde Freshlook Colors og Freshlook Colorblends. Ikke så rart: det er to fantastiske fargelinser som dekker de aller fleste behov (med mindre man vil være noe «skremmende» til en Halloween-fest). Uansett; det er også forskjell på de to linsene.

Colorblends bør kjøpes hvis man ønsker å fremheve sin eksisterende øyefarge. Hvis man ønsker å endre øyefarge totalt, så bør man kjøpe Freshlook Colors.

En annen forskjell er at Colorblends har et mye bredere spekter av forskjellige farger.

Begge linsene er laget i det samme materialet (Phemfilcon A) og har det samme vanninnholdet (55 %).

Freshlook Colors Informasjon

Produsent
Alcon
Type
Fargede linser
Egenskaper
Styrke:
(PWR/SPH): -8.00 ã +6.00
Baskurva:
(BC/Radie): 8.6
Diameter:
14.5
Material
45% polymer (Phemfilcon)
Pakning
2 eller 6 linser

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.