Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Freshlook Dimensions

Beste prisene - Freshlook Dimensions

Søk etter Freshlook Dimensions linser her


Freshlook Dimensions

Jeg har brukt disse fargelinsene i et par uker nå etter å ha bestemt meg for å prøve dem ut og levere en grei brukeranmeldelse (som jeg håper du setter pris på). Til vanlig bruker jeg vanlige Freshlook Colors-kontaktlinser, så jeg er i utgangspunktet veldig tilfreds med produsenten.

Innholdsfortegnelse

Freshlook Dimensions – en meget god fargelinse

Når jeg har på Freshlook dimensions kan jeg i større grad enn med andre linser kjenne at jeg har på kontaktlinser da de ligger utenpå øynene. Men det er ikke mer plagsomt enn at jeg nå har gått med de tre uker i strekk.

Jeg bruker øyendråper jevnlig for å gjenvinne fuktigheten i linsene, så dette er definitivt ikke en kontaktlinse for deg som sliter med å være veldig tørr i øynene.

Fuktighetsnivået er rett og slett ikke høyt nok til at man kan gå med de konstant i veldig mange timer med tørre øyne.

Farge

Jeg har personlig middels brune øyne og har brukt den blå (pacific blue) varianten. Det er en dyp og fyldig blåfarge som man kanskje ikke skulle tro klarte å dekke min naturlige øyefarge. Men jeg er overrasket over hvor godt man skal se etter for å se spor av min opprinnelige farge. Alle jeg har møtt og spurt har fortalt meg at de ikke kan se at jeg benytter meg av fargelinser.

I sterkt lys skinner blåfargen virkelig igjennom, nærmest som en diamant. I svært svakt lys (les: mørke) er det nesten umulig å se at jeg har noen øyefarge i det hele tatt.

Troverdighet

At det skal se naturlig ut er kanskje mitt aller største kvalitetskriteria når jeg skal bedømme fargelinser. Freshlook dimensions scorer veldig høyt på dette punktet.

Folk jeg ikke har møtt før og som har funnet ut at jeg egentlig har en naturlig brunfarge har nærmest blitt slått i bakken. Den mørke blå øyenfargen ser svært naturlig ut på ansiktet mitt. Det hjelper nok at jeg har mørkt brunt hår og veldig lys hud.

Totalvurdering

Jeg er sånn semi-fornøyd med fargelinsene. Det skal ikke mer til enn et par milliliter mer med H2O til, så vil jeg si at dette er en linse jeg kan bruke til en hver anledning.

Jeg har enda ikke tatt noen bilder av resultatet som følge av at det å ta et nøyaktig bilde med en smarttelefon er nærmest umulig, men jeg skal laste opp et bilde så fort jeg får sjansen med et ordentlig kamera.

Freshlook Dimensions Informasjon

Produsent
Alcon
Type
Fargede linser
Material
45% polymer (Phemfilcon A), 55% water
Pakning
6 colored contact lenses in buffered saline solution

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.