Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Purevision 2HD for Astigmatism

Beste prisene - Purevision 2 for Astigmatism

  • 2.
  • 628 kr628
  • Shopping4net

Søk etter Purevision 2 for Astigmatism linser her


Purevision 2HD for Astigmatism

Bausch & Lomb har gjennom Purevision 2 HD skapt en torisk månedslinse i absolutt verdensklasse. Takket være moderne innovasjon kan linsen tilby meget behagelig komfort og et jevnt gjennomtrekk av oksygen. Purevision 2 HD er også utstyrt med en førsteklasses stabiliseringsteknologi og veldig runde kanter, noe som gjør de enkle å ta av og på.

På grunn av et høyt væskeinnhold og fuktighetsgivende middel er dette også en måndeslinse man ikke nødvendigvis trenger å fjerne om natten. Mange kaller Purevision 2 HD for en "dag og natt"-linse.

Store prisforskjeller

Etter å ha fulgt med på det norske kontaktlinse-markedet i årevis (vi har holdt på siden 2012), så har vi sett at enkelte kontaktlinser varierer mer i pris enn andre. Purevision-linsene er et godt eksempel på et produkt hvor prisene svinger noe helt enormt. Nettbutikker som Lenson, Smartbuyglasses og Mister Spex (tidligere Lensstore) kan variere med flere hundre kroner på dette produktet.

Dette er en av de største grunnene til at det er viktig å sammenligne priser på kontaktlinser før man kjøper dem på nettet. Veldig mange nordmenn taper veldig mange penger hvert eneste år ved å holde seg til den nettbutikken de kjenner best. Flere har også meldt seg på et såkalt «kontaktlinse-abonnement», som rett og slett er penger ut av vinduet. Før du kjøper linser på nett bør du alltid sjekke hvilken nettbutikk som tilbyr den laveste prisen.

Purevision 2HD for Astigmatism Informasjon

Produsent
Bausch & Lomb, Rochester, NY
Type
Månedslinser
Egenskaper
Diameter:
14.5
Styrke:
från -9.0 till +6.0
Basekurva:
8.9
Material
Balafilcon A (silikon-hydrogel)
Pakning
6 linser

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.