Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Frequency 55 Aspheric

Beste prisene - Frequency 55 Asph..

Søk etter Frequency 55 Ab Aspheric linser her


Frequency 55 Aspheric

Frequency 55 AB (Aspheric) er månedslinser for deg som har en mild versjon av astigmatisme. Dette er linser som er utviklet som en variant som er en krysning mellom vanlige månedslinser og toriske linser.

Frequency 55 Aspheric-kontaktlinser med svært avansert optikk, oppnår enestående visuell kvalitet. Asfæriske linser samler alt lyset i ett fokuspunkt på netthinnen din - slik det skal være, noe som gir deg et mer nøyaktig og tydelig bilde.

Foruten å gi deg godt syn, sørger også den geniale produksjonsteknologien UltraSync, for en eksepsjonell enkel håndtering av dine til Frequency 55 Aspheric-linser.

Det man får ved å velge Frequency 55 AB kontra en vanlig kontaktlinse er at man kan forsterke synsskarpheten og gi bedre syn ved lav belysning. Dette er en veldig god kontaktlinse for deg som har det som kalles begynnende presbyopi (en sykdom som inntreffer eldre hvor det blant annet blir vanskeligere å lese og se på TV med skarpe bilder).

En meget god kontaktlinse som brukes av veldig mange folk verden over.

Frequency 55 Aspheric Informasjon

Produsent
Coopervision, Inc. Scottsville, NY
Type
Myke månedslinser
Material
45% polymer (Methafilcon A), 55% vann
Pakning
Seks linser i 0,9% saltløsning.

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.