Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Coopervision

Beste prisene - Purevision

  • 1.
  • 308 kr308
  • Shopping4net

Søk etter PureVision linser her


CooperVision tilbyr et bredt utvalg av kontaktlinser. Selskapet er verdensledende i produksjon av toriske kontaktlinser for pasienter som lider av astigmatisme, men har også andre typer linser, inkludert fargelinser og linser med mønster, for folk som ønsker å endre fargen på øynene.

Toriske linser: Den myke toriske linsene som CooperVision tilbyr er prodsert i Rochester, New York. I tillegg til disse, produserer de tilpassede toriske linser linser på Huntington Beach, California, og erstatningslinser i Hampshire, England. Toriske kontaktlinser som produseres av CooperVision inkluderer Frequency 55 Toric og Encore Toric.

Fargede og mønstrede linser: Expressionlinsene gir en mer naturlig og realistisk forandring av øyenfargen. Utover disse tilbyr CooperVision også Natural Touch opaque linser.

I 2004 kjøpte CooperVision Ocular Sciences Inc., et selskap som produserer tre forskjellige linser: Biomedics 38, Biomedics 55 og Biomedics 55 Premier.

Bakgrunn og historie CooperVision

CooperVision ble grunnlagt i 1979 og er en del av CooperCompanies. Den andre avdelingen av CooperCompanies er CooperSurgical, som er et selskap som leverer medisinsk utstyr, kirurgiske instrumenter, diagnostiske produkter og tilbehør som brukes hovedsakelig av fødselsleger og gynekologer.

CooperVision er basert i Irvine, California, men har fabrikker over hele verden.

CooperVision Kontaktlinser


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.