Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Clariti 1 Day Multifocal

Beste prisene - Clariti 1 Day Multifocal

Søk etter Clariti 1 Day Multifocal linser her


Clariti 1 Day Multifocal

Dette er en ganske unik kontaktlinse som er designet for å hjelpe folk som lider av presbyopi (nedsatt syn som følge av aldrende øyne). Clariti er en endagslinse som inneholder silikonhydrogel, noe som gjør at de slipper igjennom veldig mye oksygen til øynene hele dagen.

Det er ikke bare silikonhydrogelet som gjør at denne dagslinsen er meget komfortabel. Cooper Vision, som er produsenten, har utviklet det de kaller en "unik WetLoc-teknologi" som binder vannmolekyler sammen på det ytterste laget av linsen og dermed sikrer at brukeren får en god og behagelig opplevelse uten tørre øyne i mer enn 16 timer.

Linsen er UVA- og UVB-beskyttende.

Clariti 1 Day Multifocal Informasjon

Produsent
Coopervision, Inc. Scottsville, NY
Type
Dagslinser
Egenskaper
Styrka:
från -6.0 till +5.0. Addition: LOW till +2.25D, HIGH från +2.50D till +3.00D
Baskurva:
8.6
Diameter:
14.1
Material
Somofilcon A
Pakning
30 eller 90 linser

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.