Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Proclear 1 Day Multifocal

Beste prisene - Proclear 1 Day Multifocal

  • 2.
  • 338 kr338
  • Shopping4net

Søk etter Proclear 1 Day Multifocal linser her


Proclear 1 Day Multifocal

Multifokale endagslinser fra Cooper Vision. Gode kontaktlinser for deg som er litt eldre og ønsker noen linser som sikrer et stabilt syn gjennom hele dagen.

PC Technology™ er en teknologi som binder vannmolekylene til selve kontaktlinsen og væter øynene gjennom hele dagen. Du kan blunke så mange ganger du vil og oppholde deg i tørr luft uten at du vil merke noe ubehag på øynene. Dette er også endagslinser som motvirker presbyopi. Hvis du synes at et par linser har kommet i litt for dårlig stand til at du føler at de bør brukes lengre, så kan du bare bytte til et nytt et. Det er en av fordelene med dagslinser kontra månedslinser.

Multifokale endagslinser – ny og vedvarende teknologi

Etter at kontaktlinseindustrien i stor grad begynte å utvikle multifokale linser, så ble det nærmest en «krig» mellom produsentene å kunne komme opp med den beste endagslinsen. For 20 år siden fantest det ikke multifokale endagslinser – da SKULLE man kjøpe månedslinser eller bruke briller.

Mange mener at Proclear 1-Day Multifocal er den beste endagslinsen til å dekke dette problemet. Her har Cooper Vision utviklet en linse som er god på øyet, fuktighetsgivende og med et vanninnhold på 60 %.

Proclear 1 Day Multifocal Informasjon

Produsent
Coopervision, Inc. Scottsville, NY
Type
Dagslinser
Egenskaper
Styrke:
-10.00 till +6.00
Basekurva:
8.7
Diameter:
14.2
Material
Omafilcon A, Omafilcon B
Pakning
30 eller 90 linser

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.