Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Billige fargelinser uten styrke

Beste prisene - Air Optix Colors

 • 2.
 • 338 kr338
 • Shopping4net

Søk etter Air Optix Colors linser her


Benytter du deg vanligvis av kontaktlinser, men ønsker å fremheve din egen øyefarge? Eller har du et ønske om å endre fargen totalt? Da har du kommer til riktig sted.

Innholdsfortegnelse

Fargelinser gjør jobben for deg. Takket være et stort utvalg av fargelinser i alle mulige styrkegrader og farger, vil du alltid kunne finne noen fargelinser som passer deg.

I vår prissammenligning finner du linser både med og uten styrke.

Hvem kan bruke fargelinser?

Fargelinser er i prinsippet egnet for alle som kan håndtere kontaktlinser. Dette gjelder også alle som ikke bruker briller eller linser til daglig. Hvis du har en anelse om hvordan du tar av og på linser, og har fått vite av en optiker eller øyelege at du kan bruke dem, så kan du sette i gang med å bestille.

Her på Kontaktlinseronline.no lister vi fargelinser fra merker som Air Optix, Freshlook og Soflens – for å nevne noen. Alle disse produsentene er verdenskjent for å levere kvalitet, og vi vil aldri lede deg til noen kontaktlinser som vi ikke kan stå inne for. Mange nordmenn har latt seg friste av billige fargelinser fra Asia når de for eksempel skal kle seg ut til Halloween. Dette er å gamble med sin egen øyehelse. Du bør ALDRI kjøpe produkter fra Alibaba, Aliexpress eller andre utenlandske billig-nettbutikker hvis du produktet på en eller annen måte kan ha negativ påvirkning på kroppen din.

Vil du kjøpe fargelinser uten styrke?

Fargelinser er ikke bare for de som er nær- eller langsynte. Folk med perfekt syn har også mulighet til å bli med på moroa.

Det er faktisk veldig vanlig å bruke slike linser til flere forskjellige kosmetiske formål, blant annet:

 • Halloween og andre utkledningsfester.
 • Skuespillere bruker det ofte i filmer og på teater.
 • Til vanlige hverdager når man ønsker en forandring.

Trenger man resept fra legen?

Nei, det gjør man ikke. Hvis man kjøper fargelinser uten styrke på nett, så trenger man ikke noen medisinsk godkjennelse. Husk at Magic4eyes.no er (i skrivende stund) den eneste norske nettbutikken som selger slike linser. Her kan du lese mer om hvordan det gikk da jeg testet nettbutikken (pris, utvalg, frakt, momskostnader, etc.).

Husk at du bør sette deg nøye inn i hvordan du tar på kontaktlinser. Mange bruker fargelinser for første gang når de skal på en fest, og det kan virke ubehagelig å "ta på øyet" når man ikke har gjort det før.

Svarte fargelinser uten styrke

Når du klikker deg inn på Magic4eyes, så ser du at det finnes mange forskjellige eksempler på hvordan de svarte fargelinsene ser ut (de har alle samme pris). Ved første øyekast kan de egentlig se ganske like ut, noe dette skjermbildet illustrerer:

Svarte fargelinser

Utvalget hos Magic4eyes.

Du ser kanskje ikke at øynene er så veldig forskjellige?

Det er de faktisk. Hver fargelinse har et ulikt mønster nær iris, noe som gjør at man ser de flotte detaljene når man kommer nærme. På dette bildet kan du se det tydligere:

Svarte fargede linser

Hver eneste fargelinse har et ulikt mønster.

Røde kontaktlinser er nok de som selger best av fargelinsene

Her har vi tatt med et eksempel på noen rød fargelinser med styrke og noen uten styrke – og skrevet opp prisene på dem hos de forskjellige nettbutikkene slik at du kan skaffe dem billigst mulig.

Ingen av fargekartene hos de «vanligste» fargelinsene (Freshlook Colors, Colorblends eller Air Optix Colors) har røde linser. Noen av dem har noe som kalles «Honey», som vi vil mer betegne som en gul-oransj farge. Ellers kan man gå for en «Hazel» («Hasselnøtt»)-farge. Men det vil nok være mer enn brunfarge som har et rødlig skjær i seg.

Konklusjonen er at dersom man skal ha røde kontaktlinser, så bør man over på denne «spesialforretningen» som heter Magic4eyes.

I skrivende stund har de seks forskjellige rødfarger:

Røde kontaktlinser

Som du kan se, så ligger prisen i underkant av 200 kroner – og da får man tilsendt linsene direkte i postkassen. Magic4eyes er for øvrig en dansk forretning med varelager i Danmark. Dette er ikke et problem da tollsatsen per dags dato ligger på 350 kroner. Med andre ord: man trenger ikke betale ekstrakostnader på de røde fargelinsene såfremt de koster under 350 norske kroner.

Hva kan røde fargelinser brukes til?

Røde linser brukes ofte av folk som ønsker å skille seg ut av en eller annen grunn. Man kan godt si at det gir utseendet en liten “touch av det dramatiske” – og statistikk fra England viser at over 90 % av de som kjøper og bruker røde kontaktlinser er damer. Menn har altså liten eller ingen interesse av å bruke det.

Hvorfor hevder noen av fargelinser er farlig?

Mange vil også bruke det i en Anime/Cosplay-sammenheng der man kler seg ut som noe annet.

Her får du billige fargelinser uten styrke

Billige fargelinser uten styrke kan finnes hos veldig mange norske nettbutikker, men vi har plukket ut et par av dem som vi selv kan gå gode for. Det vil tross alt være veldig kjedelig å kjøpe fargelinser fra en nettbutikk som har dårlig utvalg og leverer sent.

Dette er nettbutikkene du kan stole på.

 • SmartBuyGlasses
  En av mine yndlingsnettbutikker generelt (ikke bare når det kommer til kontaktlinser/fargelinser) er Lensit. Det er særdeles enkelt å finne frem, de har et rimelig godt utvalg av både vanlige linser og linser med farge – noe som gjør at man har litt å velge i.

  Noe annet som er veldig godt med Smartbuyglasses.no er at de har en prisgaranti som går ut på at dersom du finner den samme varen billigere et annet sted er de nødt til å betale mellomlegget.

  Linsegaranti. Fungerer også på fargelinser.

  Det betyr i realiteten at dersom du finner et produkt du ønsker hos SBG, så er det ikke mulig å få det billigere noen andre stedet. Akkurat det føler jeg er en trygghet ved denne nettbutikken.

 • Shopping4net
  Shopping4net er faktisk en nettbutikk jeg har begynt å bruke mye i det siste, men jeg har enda tilgode å bestille fargelinser uten styrke derfra. De er svært behagelige å ha med å gjøre, har lave priser og sender ut varene samme dagen som man bestiller – jeg pleier i hvert fall å ha varene levert på døren dagen etterpå dersom jeg bestiller litt tidlig på dagen.

  Angående utvalg av fargelinser, så ser jeg at de har disse gode gamle "Freshlook"-eskene samt et par andre alternativer.

  Tror i hvert fall ikke det er noe dårlig alternativ å bestille linser herfra. Og; dersom du er på utkikk eller litt kosmetikk eller andre ting vil det også være et godt alternativ.

 • Lensstore/Mister Spex
  Dette er min tidligere faste nettbutikk som jeg egentlig var fornøyd med i flere år. Mister Spex tilbyr et solid utvalg fargelinser, men ligger kanskje litt høyere enn de to andre i pris.

  Uansett er det verdt å sjekke ut "Crazy lenses" om man ønsker seg kontaktlinser til halloween – men øynene dine ser ganske ville ut når du har de på, noe du sikkert forsto ut fra navnet.

  En helt grei nettbutikk som jeg personlig kan gå god for i hvert fall.

Konklusjon

Det finnes i hvert fall tre norske nettbutikker jeg gladelig ville handlet fargelinser uten styrke i – og du kan sikre deg de aller billigste ved å gå inn på Lensits hjemmesider. Jeg håper i hvert fall at du finner én av dem gode nok til å brukes.

Lykke til med kjøpet!

Freshlook Colors


 • FreshLook Colors er opakmalte dekkende linser, fremst for naturlig mør..
 • 308 kr

Freshlook Colorblends


 • FreshLook Colorblends er opakmalte dekkende linser, fremst for forandr..
 • 228 kr

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.