Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Erfaring med kjøp av fargelinser hos Magic4eyes Norge

Beste prisene - Air Optix Colors

  • 2.
  • 338 kr338
  • Shopping4net

Søk etter Air Optix Colors linser her


Det finnes kun ett reellt alternativ når man skal kjøpe "Halloween-linser" eller "fargelinser uten styrke" i Skandinavia. Og det heter Magic4eyes.

Innholdsfortegnelse

Dette er en nettbutikk som har sitt hovedkontor på Fyn i Danmark. I og med at vi prøver å holde denne siden oppdatert med nyttig informasjon, så var vi nødt til å teste nettbutikken. Her er min 100 % ærlige rapport om hvordan det var å kjøpe fargelinser fra Magic4eyes.no.

Nettside og design

Nettbutikken i seg selv er forholdsvis simpel. Enkel å navigere i, samt at det er veldig lett å skaffe seg en oversikt over hvilke produkter de faktisk tilbyr. Dette er et skjermbilde av hvordan Magic4eyes.no ser ut i skrivende stund:

Magic4eyes

PS! En ting vi fant ut var at man ikke kan bruke Adblocker når man prøver å komme inn på siden. Da vil nettleseren bare stå og "oppdatere" med et slikt ikon. Tok et screenshot av hvordan det ser ut:

Magic4eyes - Adblocker

Så hvis du ikke har mulighet til å komme inn på siden, så bør du først sjekke om du har skrudd av Adblock.

Forsendelse og frakt

Fra vi bestilte til vi fikk fargelinsene i postkassen tok det 4 dager. Dette mener vi er veldig bra når det skal fraktes fra Odense til Oslo.

Magic4eyes oppgir også at de er ansvarlige for at varen kommer frem i perfekt tilstand. Skader som oppstår under frakt vil bli dekket av nettbutikken.

Varene sendes fra Danmark – skal man betale toll?
Nei, det skal man ikke. Alle varene koster under 350 kroner, noe som gjør at de kommer under tollgrensen. Hvis du totalt kjøper for mer enn 350 kroner, så bør du stykke opp ordren slik at du kjøper to ganger.

Priser

Mange nordmenn er opptatt av priser når de kjøper på nett. Fargelinsene hos Magic4eyes er billige. I skrivende stund koster et linsepar 175 kroner – inkludert frakt.

Grunnen til det er at de ikke selger kjente merkevarer. Mange andre nettbutikker selger både Air Optix og Freshlook, noe som er de mest brukte fargelinsene i verden. Magic4eyes har gått helt andre veien – og selger kun ukjente produkter av høy kvalitet. Dette gjør at de har mulighet til å holde prisene lave.

Men koster det ikke mindre å kjøpe fargelinser på Ebay eller Alibaba?

Husk også at prisnivået er grunnen til at mange lar seg friste til å kjøpe fargelinser fra Asia eller USA. Dette bør man virkelig ikke gjøre. Vi vet blant annet at det finnes mange som får varige øyeskader hvert eneste år etter at de har kjøpt noen billige fargelinser når de skal feire Halloween.

Du kan lese mer om dette i denne artikkelen. Her gir vi deg også en del råd om hvilke forhåndsregler du skal ta før du bruker linser for første gang.

Bilder: hvor mye endres egentilg øyefargen?

Selv har vi allerede brukt og kastet fargelinsene vi kjøpte. Dessverre glemte vi å ta noen bilder før de endte i søpla. Men vi mailet med den hyggelige eieren av nettbutikken, og han var snill nok til å sende meg følgende bilder:

Devil Green linser

Hvide halloween linser

æske

Disse illustrerer hvor mye øyefargen din endres ved å bruke disse fargelinsene. Er du imponert?

Konklusjon

Ikke bare er Magic4eyes det eneste reelle alternativet man har for å kjøpe "halloween-linser" i Norge. De har også fått på plass en nettbutikk som holder veldig høy standard.

Frakttid samt kostnader er helt like som når du kjøper dem fra en norsk nettbutikk. Man merker overhodet ikke at Magic4eyes.no faktisk sender produktene sine fra Danmark. Ikke bare er det null kroner i frakt. De forsikrer deg også om at de tar eventuelle kostnader hvis pakken skulle bli skadet under forsendelse. Topp service.

Freshlook Colors


  • FreshLook Colors er opakmalte dekkende linser, fremst for naturlig mør..
  • 308 kr

Freshlook Colorblends


  • FreshLook Colorblends er opakmalte dekkende linser, fremst for forandr..
  • 228 kr

Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.