Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Dette skal du IKKE bruke til å rengjøre brilleglassene

Beste prisene - Biofinity

  • 3.
  • 335 kr335
  • Shopping4net

Søk etter Biofinity linser her


Mange velger å bruke en skjorte, jakke eller genser til å rengjøre brillene sine. Dette bør nærmest være strengt forbudt – eller i hvert fall begrenset til ekstreme nødsituasjoner. Grunnen til det er at det kan skrape linsene og lage riper som aldri kommer til å forsvinne.

IKKE spytt på linseglasset eller bruk spytt via fingeren (æsj, denne trenger jeg vel ikke engang å forklare?)

Zalo, JIF og andre rengjøringsmidler til glass eller kjøkkenbenker fungerer ikke til rengjøring av vanlige styrkeglass. Det kan skade belegget som ligger utenpå brillene og de vil bli mer sensitive mot skader.

Man skal også være veldig forsiktig med å bruke toalettpapir eller servietter da det kan skrape linsene og gjøre dem ufokuserte. Det finnes veldig mange mennesker på internett som mener at det er OK å bruke papir så lenge man skyller det litt i vann. Dette er IKKE greit. La oss repetere: dette er IKKE greit.

Når uhellet er ute: hvordan fjerner man riper fra brilleglass?

Dessverre er det ingen magisk kur for ripete brilleglass. Når brillene har fått riper, så har de fått riper.

Det finnes noen voksaktige produkter som skal prøve å få ripene til å se mindre synlige ut, men personlig har jeg veldig dårlige erfaringer med disse da de blir klebrige og synsfeltet hemmes betraktelig. Med andre ord ikke en veldig god løsning.

Det beste (og eneste) du kan gjøre er å kjøpe nye linser hvis uhellet først er ute.

I tillegg til å reflektere lys og forstyrre syn, kan riper påvirke linsens støtmotstand. For optimal visjon og sikkerhet, er det beste å gjøre hvis du merker betydelige riper, å kjøpe nye linser.

Når du kjøper bør du alltid velge du linser som har et slitesterkt ripebestandig belegg. Du kan alltid høre med optikeren din eller nettbutikken angående dette.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.