Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Briller eller kontaktlinser til sport og trening?

Beste prisene - Biofinity

  • 3.
  • 335 kr335
  • Shopping4net

Søk etter Biofinity linser her


Enhver aktiv person vet at den mest frustrerende tingen i verden er å ikke være stand til å prestere i sin idrett grunnet ulike hindringer, som for eksempel nedsatt syn.


Derfor det er viktig å huske at selvom du bruker briller, betyr det ikke at du ikke kan delta i din favoritt idrett. Mange profesjonelle idrettsutøvere bruker briller eller kontaktlinser i sin idrett, så det er fullt mulig å håndtere synsproblemer og fortsatt nyte en fysisk aktiv livsstil. Stort sett, bør du ikke bruke briller om du driver med kontaktsport. For idretter som fotball, rugby og hockey, er det rett og slett for stor risiko å bruke briller.

Briller eller kontaktlinser til sport og trening?

Du må snakke med din optiker om du trenger synskorreksjon for din idrett, om den beste løsningen kan være kontaktlinser. I de fleste idretter er det derimot helt greit å bruke briller. Dette omfatter aktiviteter som langrenn, squash, tennis, sykling og golf. I disse idrettene, er det ikke like mange farer som hindrer deg ifra å bruke briller.

Retningslinjer for bruk av briller

Det er et par ting å huske på hvis du velger å bruke briller under fysisk aktivitet. En av de viktigste tingene er å sikre at du snakker med optikeren om ditt daglige behov for bruk av briller. Han eller hun vil være i stand til å anbefale deg et par briller som bruker holdbare, uknuselige glass og en solid ramme. Dette betyr at selv om du har et uhell, er det mye mindre sannsynlighet for å pådra dem skade. Normale vanlige briller er laget for daglig slitasje på kontoret og i vanlige aktiviteter, og er best egnet til svært lavt aktivitetsnivå. Normale rammer er også vanligvis laget for hvordan de ser ut i forhold til et fint design – ikke hvordan de tåler fysisk påvirkning. Av denne grunn, trenger du briller som er laget for fysisk aktivitet. Om du bruker briller som ikke tåler kontakt, kan du både ødelegge brillene dine og øynene dine. Enkelt sagt, det er bedre å kjøpe et par som er aktivitets-vennlige. I idretter som surfing, kajakk eller brettkjøring, vil du definitivt trenge å vurdere linser, eventuelt med sports-solbriller utenpå.

Oakley - Briller

Som en oppsummering er det fullt mulig å bruke briller under fysisk aktivitet. Faktisk, har studier vist at bruk av briller i idretter som tennis kan forbedre spillet ditt – selv om du bare merker en liten uskarphet når du ikke bruker dem. På grunn av dette, er det viktig å snakke med optikeren din om å finne den beste løsningen for deg, slik at du kan fortsette å drive med idretten du liker. Personlig bruker jeg alltid linser når jeg spiller fotball, men jeg velger ofte briller i treningsstudio og når jeg spiller golf.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.