Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Hvilke yrker vil man slite med briller eller kontaktlinser?

Beste prisene - Biofinity

  • 3.
  • 335 kr335
  • Shopping4net

Søk etter Biofinity linser her


Disse jobbene bør du ha godt syn for å utføre.
Det er noen yrker hvor det er en stor hemmelse å ha svakt syn. Selvfølgelig har man alltid muligheten for å korrigere det gjennom øyeoperasjon eller kontaktlinser, men på generelt grunnlag er det noen jobbmuligheter som blir hemmet dersom man sliter med synskorrigering i utgangspunktet.

Innholdsfortegnelse

Skarpskytter i forsvaret

Har selv en bekjent som ble nektet en skarpskytter-karriere i forsvaret på grunn av sitt dårlige syn. Han hadde jobbet hardt i mange år for å gjøre en god karriere som sniper i Afghanistan, men ble avvist da de fant ut at han ikke hadde et "20/20"-syn, noe man trenger. Derfor tok han en øyeoperasjon – og tjenesten ble utført.

Hvilke yrker vil man slite med briller eller kontaktlinser?

Leger som utfører kirurgi

Skal du drive og tukle inni menneskekropper er det ganske naturlig at du trenger både et presist og klart syn. Nå skal det sies at jeg både har snakket med og støtt på leger som bruker briller til vanlig, men dette er som regel ikke noe alternativ for en kirurg. Da er det enten kontaktlinser eller øyeoperasjon som gjelder.

Fotballspiller eller annen idrettsutøver

Som regel er det jo slik at man bør ha et godt syn dersom man skal spille fotball eller utøve idrett. Briller på arbeid er naturligvis helt utelukket, og det er også svært kurant dersom man slipper å bruke kontaktlinser mens man holder på. Den svært kjente tidligere fotballspilleren Harald Martin Brattbakk var kjent for å bruke kontaktlinser mens han holdt på å spille for Rosenborg, og om han mistet dem mens han holdt på under en kamp ville det by på store problemer.

Nå skal det sies at de aller fleste yrker ikke krever at du ikke har dårlig syn, men enkelte utfordringer som man kan møte på i arbeidslivet krever naturligvis at man ikke kan se dårlig – enten det er for å redde liv, ta liv eller se målet på en fotballbane.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.