Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Epi-LASIK-Kirurgi

Beste prisene - Focus Dailies

  • 3.
  • 300 kr300
  • Extra Optical

Søk etter Focus Dailies linser her


LASIK er en operasjon som har vist seg å være veldig bra for mange som lider av dårlig syn.

Innholdsfortegnelse

Tradisjonell LASIK bruker et lite skjærende verktøy, kalt en mikrokeratome, og deretter laser for å omskape overflaten av hornhinnen. Dette gjør at øyet kan fokusere lyset mer korrekt og redusere eller eliminerer mange synsproblemer som ellers ville kreve korrigerende kontaktlinser.

Hva er Epi-LASIK?

Epi-LASIK er en av de siste nyoppfinnelser innen LASIK-teknologi. I Epi-LASIK kuttes en tynn klaff i det ytre laget av hornhinnen. Normalt bruker kirurgen en mikrokeratome eller annen laser.

I Epi-LASIK, bruker legen et skjæreverktøy kalt en epithelial separator. Det kalles dette fordi epithelial separatoren deler den frie delen av klaffen fra øyet. Epi-LASIK er et alternativ til prosedyrer som bruker alkohol, som kan utgjøre en fare for epitelcellene.

Hvem er egnet for Epi-LASIK?

Brattere hornhinner gjøre det vanskeligere å skape den nødvendige effekten, så prosedyren er mer effektiv for dem med hornhinner som er mindre bratte. Legen din vil fortelle deg om han mener Epi-LASIK er mer passende for deg enn tradisjonell LASIK. Men Epi-LASIK-prosedyren er mest brukt på pasienter med svært tynne hornhinner. Klaffen holdes på plass med en spesiell kontaktlinse for å holde den på plass og for å øke helbredelseshastigheten

Hva annet er det å vite om Epi-LASIK?

Sørg for å følge legens instruksjoner for pleie av øynene dine etter at du har mottatt Epi-LASIK-kirurgi. Den endelige suksess på prosedyren avhenger i stor grad på hvor godt øynene får hvile etter prosessen. Legen din vil informere deg om hva du må gjøre for å gi deg selv muligheten for maksimal healing og du bør overholde disse retningslinjene strengt.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.