Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Kontaktlinser på det svarte markedet

Beste prisene - Focus Dailies

  • 3.
  • 257 kr257
  • Shopping4net

Søk etter Focus Dailies linser her


Det er en god del smuglervarer som blir omsatt i Norge. Over grensen fra Sverige kjøres det store kvantum av både sprit, sigaretter og andre lettomsettelige varer til salg i Norge.

Men kontaktlinser er ikke noe du tenker på som et såkalt "svartebørs"-objekt.

Kontaktlinser på det svarte markedet

Faktum er at det finnes også svært mange som selger kontaktlinser på det svarte markedet.

Du kan svært ofte spotte disse markedene for ”svarte” linser ved at de benytter seg av nettsteder som QXL og Finn for å selge varene sine.

Det finnes veldig mange grunner til at du ikke skal kjøpe disse, og kort oppsummert er dette grunnen til at du ikke skal kjøpe kontaktlinser på svartebørsen:

1. Du støtter kriminelle.
Det er utelukkende kriminelle som kjører slikt over grensen og selger dem.

Dette er vel det eneste etiske dilemmaet med det hele.

2. Kontaktlinsene er som regel av dårlig kvalitet.
Enten så er det falske kontaktlinser (altså som lages i noget mistenksomme fabrikker i Asia) eller så er det feilproduserte linser som egentlig skulle kastes på fabrikken.

3. Det utgjør en helserisiko.
Som følge av at man som regel ikke vet hva man får, så vil kontaktlinsene utgjøre en helserisiko av dimensjoner. Det er selvfølgelig en del av disse linsene som innehar for høye verdier av for eksempel stoffer som du ikke ønsker nært tilknyttet synet ditt.

Gjør oss alle en tjeneste med å prøve å strupe dette markedet og heller benytte deg av ordentlige leverandører av kontaktlinser. Linser i Norge er faktisk svært billig dersom du bruker internett til å kjøpe det, så jeg vil anbefale dette på det sterkeste.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.