Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Anmeldelse: Memira Bergen (øyeoperasjon)

Beste prisene - Dailies Total 1

  • 3.
  • 378 kr378
  • Shopping4net

Søk etter Dailies Total 1 linser her


Dette er et gjesteinnlegg skrevet av en person jeg sånn halvveis kjenner (venn via venn) som dro til Bergen for å ta en øyeoperasjon. Her er en 100 % ærlig anmeldelse av Memira Bergen. Innlegget er på ingen måte sponset eller drevet av noen økonomiske faktorer.

Min anmeldelse av Memira Bergen

For to uker siden gjennomgikk jeg en LASIK-operasjon hos Memira i Bergen og har tenkt til å skrive litt om hvordan opplevelsen min var hos det som er Norges største øyeoperasjon-kjede.

Memira - Bergen

For meg var det slik at sikkerheten i operasjonen alltid har vært den avgjørende faktoren i min beslutning. Pris kommer så definitivt på andreplass da jeg på ingen måte ønsker å sitte med skjegget i postkassa, ha dårlig syn og en semi-tykk lommebok etter at alt var ferdig. Derfor valgte jeg Memira.

Jeg hadde hørt at Memira i Bergen ikke nødvendigvis var et bedre alternativ enn Memira Oslo (hvor jeg faktisk bor), men det gikk rett og slett på mindre ventetid.

Ved den første undersøkelsen ( som i mitt tilfelle var ca . 2 måneder før behandling ) ble jeg møtt av leger som kunne gi svært kompetente, profesjonelle og ærlige råd. Jeg fikk en gjennomgang av det som ville være forventet resultat for meg etter en behandling , akkurat som jeg forsiktig fikk beskrevet de hyppigste bivirkningene som jeg kunne forvente i den første lille perioden etter behandling.

Selve operasjonsdagen

Jeg fikk dermed en følelse av trygghet og av å være i trygge hender. Dette var min tilbakevendende følelse på selve operasjonsdagen, noe som ga meg trygghet. Jeg hadde en samtale med øyelegen om en del sentrale faktorer knyttet til operasjonsdagen. Han fortalte grundig om operasjonen og hvordan jeg skulle forholde seg til meg under selve operasjonen.

Behandlingen tar svært kort tid – i mitt tilfelle mer enn 2 minutter per øye, da det eneste som skjer er en partiell frigivelse av en liten del av hornhinnen (FS -LASIK). En av de tingene jeg tenkte på er “hva skjer om man faktis blunker med øynene?”, men dette er ikke engang mulig da de “binder” fast øyelokkene dine til maskinen og tvinger deg til å se inn i et slags grønt lys som korrigerer hornhinnene.

Jeg opplevde verken smerte før, under eller etter øyeoperasjonen hos Memira Bergen. Ikke at jeg heller hadde trodd det skulle gjøre vondt, men jeg har sett en del bekymrede folk på nettet som lurer på om en øyeoperasjon med LASIK-metoden faktisk gjør vondt. Det gjør det ikke.

Etter behandlingen hos Memira

I timene etter behandlingen opplevde jeg en moderat smerte i øynene , men dette var på ingen måte uutholdelig. Etter en lur på ca . en time våknet jeg opp uten smerter, men med en følelse av ” sand i øynene “.

Memira

Og best av alt : Jeg ser helt perfekt uten verken briller eller kontaktlinser!

Briller og kontaktlinser er nå historie for min del . Følelsen er nesten ubeskrivelig , og det eneste jeg angrer på er at jeg har ikke fått det gjort tidligere!

Jeg kan anbefale Memira.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.