Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Synskirurgi i USA – øyeoperasjon i Amerika

Beste prisene - Biofinity

  • 3.
  • 335 kr335
  • Shopping4net

Søk etter Biofinity linser her


De som lider av mindre enn 20/20-syn søker ofte noen måter å se med 20/20-syn igjen.

Innholdsfortegnelse

Hvorfor skal man ta laseroperasjon i USA?

En av fordelene til å søke en spesialist i USA for en laseroperasjon er deres kunnskap. Hvis du finner en lege du ikke er helt fornøyd med vet at du at det finnes et nærmest umettelig marked i en av verdens mest befolkede land. Som regel er det slik at øyekirurger i USA har topp utstyr til å gjøre en så god jobb som overhodet mulig.

Synskirurgi i USA – øyeoperasjon i Amerika

En ting å merke seg med USA er utbredelsen av kosmetiske og kirurgiske inngrep som gjøres. Det er det landet med KLART mest øyeoperasjoner i verden, og presset på øyekirurgene er enormt i og med at det i veldig mange tilfeller ender med rettsak og saksøkning i millionklassen såfremt det vises noen tegn til varige bivirkninger eller korrigeringsfeil.

I et slikt land er det utelukkende de best øyekirurgene som har råd til å holde på i lengre perioder, noe som du bør ta til deg som et tips når du velger øyelege i USA; velg de mest erfarne.

Hvilke bivirkninger kan man slite med i etterkant av operasjonen?

Det er bivirkninger som kan oppstå etter at kirurgien er ferdig – men akkurat slik er det jo her hjemme i Norge også. Husk på disse er kortvarige bivirkninger, men om du skal hoppe rett på flyet hjem fra New York, så vil du kanskje slite om du har to store lapper over øynene underveis. Du kan oppleve slørete og tåkete syn, røde øyne, lysfølsomhet og tørre øyne. Hvis disse bivirkningene ikke forsvinner i løpet av noen dager bør du oppsøke legen din igjen – noe som forteller deg at du ikke bør kjøre "hit and run", men heller kombinere USA-turen med noen dager i et av verdens mest spennende land.

En annen ting du bør vurdere før en slik øyeoperasjon er bruken av kontaktlinser. Før operasjonen bør du ikke bruke kontaktlinsene dine i minst to uker i forkant. For de som fortsatt bruker månedslinser bør du gå fire uker eller mer uten å bruke linsene dine.

Bruk altså ikke månedslinser den siste måneden før du skal ta en øyeoperasjon i USA.

Synskirurgi i USA

Hva koster en øyeoperasjon i USA?

Prismessig ligger en øyeoperasjon inkludert ferien (flybilletter + hotellopphold) på sånn cirka det samme som i Norge. Det har altså ikke så mye å si for deg som ønsker en veldig mye billigere pris (da stikker du heller til Øst-Europa), men det er et tilbud til deg som ønsker gode og erfarne leger som så og si aldri har misfornøyde kunder.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.