Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Månedslinser vs LASIK-kirurgi

Beste prisene - Focus Dailies

  • 3.
  • 257 kr257
  • Shopping4net

Søk etter Focus Dailies linser her


Mange mennesker med synsproblemer liker ikke tanken på å måtte vedlikeholde tradisjonelle kontaktlinser.

Langsiktige linser krever konstant pleie og vedlikehold, og kan være dyre å erstatte. Nå i moderne tider, er andre alternativer tilgjengelige, LASIK-kirurgi er et av dem.

Hva er fordelene med månedslinser?

Månedslinser kan brukes i 30 dager på rad og deretter kastes. De er billigere enn langtidslinser og krever ikke samme grad av pleie. Noen månedslinser kan dessuten brukes om natta. På denne måten trenger folk ikke lenger å forholde seg til bryet med å ta dem ut og sette dem i hver dag.

månedslinser

Tidligere var månedslinser mindre attraktivt på grunn av øyeinfeksjoner, men i senere tid har materialet linsene lages av virkelig redusert sjansen for å få øyeinfeksjoner, da disse tillater opptil sju ganger mer oksygen.

Å ha på kontaktlinser er ikke et kirurgisk inngrep som LASIK, noe som kan gjøre det mer attraktivt for noen som trenger synskorreksjon. Det er også en enkelt å endre resept dersom de nåværende kontaktlinsene ikke leverer tilfredsstillende synskorreksjon.

Hva er fordelene med LASIK?

Med LASIK kan du kvitte deg med dine kontaktlinser helt og holdent. LASIK er en kirurgisk prosedyre, men de fleste av pasientene rapporterer minimal eller ingen komplikasjoner. LASIK-teknikkene blir mer avanserte for hver dag, og noen pasienter rapporterer bedre enn 20/20 syn etter inngrepet.

Hva er fordelene med LASIK

Husk at LASIK ikke kurerer presbyopi, en naturlig fokus-uskarphet som kommer med alderen. I dette tilfellet kan du eventuelt trenge lesebriller selv etter å ha fått LASIK kirurgi.

lesebriller

Selv om det å få LASIK i begge øynene kan koste tusenvis av dollar, trenger du aldri mer å kjøpe linser på nett. Før du tar valget mellom LASIK og 30-dagers linser, bør du ha en konsultasjon med din optiker. Sørg for at han forstår dine spesifikke behov og at du forstår alle de risikoer og fordeler som er involvert, før det endelige valget tas.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.