Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Spar penger på å finne billigste laseroperasjon

Beste prisene - Dailies Total 1

  • 3.
  • 378 kr378
  • Shopping4net

Søk etter Dailies Total 1 linser her


Det har kommet frem i media at en del øyeklinikker i Norge med samme geografiske radius (alle sammen i Oslo-området) opererer med svært forskjellige priser.

Innholdsfortegnelse

Et kjapt søk på Google fikk meg inn på en god del av disse øyeklinikkene. Nå skal det sies at det ikke var alle som var like interessert i å si hvor mye en laseroperasjon kom til å koste hos dem.

Grunnene til dette kan jeg tenke meg er følgende:

  • De opererer med en (mye) høyere pris enn sine konkurrenter.

  • De ønsker at du skal inn til en konsultasjon hos dem slik at de kan selge deg en slags pakke – som for deg vil ha et inntrykk av å være et godt tilbud når det i realiteten er akkurat det samme som alle de andre får.

  • At de tilbyr flere forskjellige laseroperasjoner.

  • At det finnes tilbud for studenter, eldre og liknende som gjør at de ikke ønsker å vise prisene da det er store forskjeller.

Etter å ha forhørt meg litt med noen av de øyeklinikkene som viser hvilken pris de gir for en laseroperasjon, så heller jeg mer for at alternativ 1 er det mest sannsynlige scenarioet i de fleste tilfeller.

Spar penger på å finne billigste laseroperasjon

Mailutveksling om pris på laseroperasjon

Noe annet som også slår meg etter litt mailutveksling mellom meg og laseroperasjon-klinikkene er at veldig mange hevder at de er billigst – til tross for at prisene som er oppgitt på nettstedene tyder på noe helt annet. Ved konfrontasjon blir jeg enten møtt med en veldig uklar tilbakemelding eller beskjed om at det er mulig å prute det ned til å bli billigere.

Opptil 10,000 norske kroner kan du spare på å velge riktig klinikk som utfører laseroperasjonen. Om du ser til utlandet, så vil du kunne spare opptil 15,000 norske kroner – og da er hotellopphold og flybilletter tatt med i vurderingen.

Jeg vil anbefale deg å ta litt ansvar for egen laseroperasjon og sjekke rundt på diverse steder hvor du kan spare mest penger. Husk på at det både skal være billig og ha et stort sikkerhetsnett for å være en god øyeklinikk, så det å se til utlandet er ikke alltid den beste løsningen.

Derfor skal du betale litt for en laseroperasjon

Jeg har i de siste ukene tatt en skikkelig undersøkelse på laseroperasjon-markedet internasjonalt, da dette kan være svært aktuell informasjon for nordmenn som vurderer å ta en slik operasjon utenlands. LASIK er en metode som brukes i rundt 90 % av alle synskorreksjons-operasjonene nå om dagen og er svært utbredt hos nordmenn som reiser til utlandet for å få korrigert synet sitt.

Derfor skal du betale litt for en laseroperasjon

En ting med nordmenn er at pris ofte står i høysetet når man skal velge noe. Det at vi er et litt gjerrig folkeslag er det vel få av oss som tør å innrømme, men som kommer tydelig frem når man gjør prioriteringer i hverdagen.

Og en laseroperasjon er en type tjeneste hvor prisene varierer enormt, noe som gjør at det er lett å ty til enkleste løsning – å velge det billigste. Jeg skal prøve å overbevise deg om å gjøre nærmest det motsatte i denne artikkelen.

Markedsføring og reklame

For det finnes en del utenlandske øyekirurger som går i den fellen at de reklamerer for billige øyeoperasjoner. “50 % tilbud ut uken!”, “Operer et øye og vi gir halv pris på det andre hvis du er fornøyd!” og andre liknende tilbud finner du en del av hvis du bruker Google flittig. Og de aller fleste kommer fra øst-europa.

Det er mulig å droppe kontaktlinsene, men det kan koste dyrt.
Det er mulig å droppe kontaktlinsene, men det kan koste dyrt. Linser på nett

Men problemene med disse tilbudene er som regel at:

  • Du er ikke i “målgruppen” til markedsføringen. Det er enklere (og dermed også billigere) å LASIK-operere en som er nærsynt enn en som er langsynt. Astigmatisme kommer som følge av langsynthet og er vanskeligere å korrigere enn nærsynthet.

  • Tilbudet gjelder ikke for hele prosessen. For eksempel er det alltid nærmest påkrevd at du kommer til ettersjekk hos øyekirurgen et par uker eller måneder etter at du har fått utført operasjonen, dette for å være helt sikker på at ingen komplikasjoner oppstår. Hvis du skal begynne å betale masse penger for noe som er obligatorisk i ettertid, så vil hele “det er så billig”-argumentet falle fra.

  • Selve operasjonen kan bli utført med en teknologi som ligger bak det man egentlig skal kunne forvente av laseroperasjoner i nyere tid. Det er ikke nødvendigvis dårlig teknologi, men det blir hele tiden utviklet nytt utstyr for å minke sannsynligheten for komplikasjoner.

Jeg håper i hvert fall at du med disse argumentene har fått litt å tenke over. Og hvis du vurderer å ta en laseroperasjon, så har vi flere artikler her på nettsiden som kan få deg til å kanskje vurdere litt annerledes enn hva du opprinnelig hadde tenkt.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.