Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Øyekirurger for laseroperasjon i Oslo

Beste prisene - Dailies Total 1

  • 3.
  • 378 kr378
  • Shopping4net

Søk etter Dailies Total 1 linser her


Har du bestemt deg for å ta en laseroperasjon her hjemme i Oslo, så finnes det noen øyeklinikker som kan gjøre jobben for deg. Vi gjorde en del research og lagde en liste over alle øyekirurger som bedriver korrigerende laserkirurgi på øynene i hovedstaden.

Innholdsfortegnelse

Memira

Klinikken har gjennom en årrekke bedrevet hissig markedsføring både gjennom TV, aviser og ukeblader.

Memira

Hvorvidt kvaliteten her er god kan jeg ikke uttale meg om da jeg ikke har hørt fra noen som har tatt en øyeoperasjon her.

Nå ser det for øvrig ut til at vi har fått noen kommentarer fra folk som har erfaringer med dem. Vi vil også prøve aktivt å oppsøke folk fra de forskjellige klinikkene fremover for å høre hvor det er best å ta en øyeoperasjon i Oslo.

Her kan du for øvrig lese historien til en av våre lesere som tok en øyeoperasjon hos Memira i Bergen. Og du skal også vite at Memira var i knallhardt vær etter at de unngikk å fortelle om eventuelle bivirkninger til en TV2-journalist som gikk undercover og avdekket grove feil hos kjedens Oslo-kontor.

Synslaser

En litt mindre bedrift som markedsfører seg som ganske sikker. Har også diverse tilbud, og har vel de to siste årene for eksempel hatt 4000 rabatt hver eneste sommer.. Har både klinikker i Oslo og Tromsø.

Synslaser

Synslaser tar 500,- for en konsultasjon, noe som kan være irriterende å betale når du ikke engang vet om du får lov til å ta en øyeoperasjon hos dem. Ut over det, så kan vi nevne at vi har sett svært lite til rabatterte priser de siste årene (oppdatert 2016). Synslaser tar i skrivende stund 41,000 norske kroner for en LASIK-operasjon med det de selv kaller “den nyeste og mest avanserte laserteknologien“.

Representanter fra Synslaser har til NRK tidligere uttalt at de “er i den strenge enden ved å avvise kandidater til øyeoperasjoner” og at øyeoperasjon egentlig er en “unødvendig kirurgi”.

Argus-syn

Også en øyeoperasjon-klinikk som holder til i Oslo. Vet ikke noe om den, men basert på nettsidene kan man si at den er ganske lik i profesjonalitet som de to andre.

OBS! Det kan nevnes at Argus Syn har fått veldig mange misfornøyde kunder rundt omkring på internett de siste årene, og veldig mange fraråder andre å kontakte dette selskapet for en laseroperasjon. Argus gikk faktisk konkurs og byttet navn fra Argus Øyeklinikk AS til Argus Syn AS – for å kamuflere konkursen og forhåpentligvis også noe av den kritikken som kom mot selskapet.

Det er viktig å velge riktig øyeklinikk når du skal ta en slik behandling. Mitt aller beste tips er å både ta kontakt med aktuelle klinikker samt ta kontakt med folk du tidligere vet har tatt en øyeoperasjon for å høre deres erfaringer.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.