Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Erfaring: Øyeoperasjon – ferie for ordentlig syn

Beste prisene - Biofinity

  • 3.
  • 335 kr335
  • Shopping4net

Søk etter Biofinity linser her


De som lider av mindre enn 20/20-syn søker ofte noen måter å se med 20/20-syn igjen.

Innholdsfortegnelse

Øyeoperasjon i Polen

PS! Det er en uavhengig kilde som har skrevet denne artikkelen. Selv om Kontaktlinseronline.no står for innholdets autensitet, så har vi ikke noe redaksjonelt ansvar ut over det. Vi har for øvrig laget denne guiden til nordmenn som trenger informasjon om øyeoperasjoner utenlands. Den tar for seg pris, hvilke land man bør reise til, hva man bør være obs på, etc.

Øyeoperasjon – ferie for ordentlig syn

Hvorfor valgte jeg Polen?

Grunnen til at jeg valgte å ta en øyeoperasjon i Øst-Europa var enkel; jeg var nødt til å spare penger. I tillegg ønsket jeg å gi broren min en t-skjorte med påskriften "my brother went to Poland and all I got was this stupid t-shirt". Blodharry, men sånn er det engang.

Jeg dro også til fastlegen min for å høre om det er lurt å ta en LASIK-operasjon i utlandet, eller om det er en dårlig idè. Han henviste meg bare videre til øyeleger som hadde erfaring rundt folk som tok den i utlandet, og anbefalte meg en øyeklinikk i Warszawa som jeg dro til.

Øyeoperasjon – Polen

Hvor mye kostet øyeoperasjonen?

Jeg har tatt kontakt med en øyeklinikk i hjembyen min her i Norge for å ta etterbehandlingen der, så det ble ikke så veldig mye billigere om man skal slå sammen reisekostnader med mer. Men det hele endte på rundt 24,000 norske kroner – alt inkludert.

Dette skjedde altså i 2012.

Hvilken klinikk dro jeg på?

Det har jeg egentlig helst ikke lyst til å si før jeg er helt sikker på at synet mitt har stabilisert seg ordentlig rett og slett fordi jeg ikke vil anbefale noe som ikke fungerer.

Er jeg fornøyd med øyeoperasjonen?

Alt virket veldig profesjonelt utført. Hadde egentlig svært få forventninger til legene der nede, men etter at de presenterte seg på bedre engelsk enn det jeg klarer, så var jeg sikker på at dette var godt utdannede folk som kunne takle øyeoperasjonen på en perfekt måte. Og det stemte ganske godt.

Ingen smerter, ingen overraskelser – alt har fungert slik det skal.

Hvordan har det vært etter øyeoperasjonen?

Jeg ble advart mot at jeg kunne oppleve det som kalles ”tåkelys” en kortere periode, men dette har jeg faktisk sluppet helt fint unna. Ingen bekymringer har jeg nå lengre, og jeg kan godt droppe både kontaktlinser og briller hvis jeg får godkjennelse fra fastlegen min på at alt kommer til å stabilisere seg på dette nivået.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.