Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Øyeoperasjon – hvordan er etterbehandlingen?

Beste prisene - Dailies Total 1

  • 3.
  • 378 kr378
  • Shopping4net

Søk etter Dailies Total 1 linser her


Selv har jeg tatt øyeoperasjon for vel et år siden (10 måneder i skrivende stund), og har en del å si om hvordan etterbehandlingen er hos de norske selskapene.

Innholdsfortegnelse

Tok selv min hos et større norsk selskap som driver med denne type kirurgi, men kommer ikke til å nevne navn da jeg ser på meg selv som absolutt uavhengig i diskusjonen om hvilken klinikk som er den beste.

Men jeg har i hvert fall ett godt tips til deg som vurderer en LASIK øyeoperasjon; ikke velg det første og beste.

Dro umiddelbart til legen min for å høre hvordan etterbehandling og slikt fungerte, og fikk straks råd om å ikke dra utenlands for å ta det første og beste. Han hadde selv med egne øyne sett X antall pasienter komme tilbake fra Thailand, Hviterussland og andre baltiske land med store synsproblemer etter å ha skulle utført en øyeoperasjon i utlandet.

Øyeoperasjon – hvordan er etterbehandlingen

Tok rådet og dro til en norsk klinikk som utførte operasjonen på en perfekt måte. Hadde ikke de helt store forventningene når det kom til etterbehandling, men forsto at det var en veldig viktig del av selve øyeoperasjonen.

Slik fungerte det da jeg tok etterbehandling:

– etter en uke kom jeg tilbake for å fortelle om hvordan synet mitt fungerte, hvordan det var å kjøre bil med et smått tåkesyn (noe man får ved første behandling) og hvordan jeg ellers klarte meg synsmessig i hverdagen.

– i og med at jeg ikke hadde noen varige plager etter hva legen kunne se, så ville jeg ikke bli nødt til å komme tilbake før etter en måned. Fikk da med meg øyedråper med meg hjem som følge av at jeg hadde begynt å få noe puss i øyekroken hver gang jeg sto opp.

Slik fungerte det da jeg tok etterbehandling

Ble fortalt at dette var helt normalt, og at det ville gå over dersom jeg brukte øyedråpene hver dag i en uke.

Og jeg merket etter seks måneder at hele operasjonen både var vellykket og at synet mitt var kommet helt tilbake uten hjelp av briller og kontaktlinser. På dette tidspunktet var jeg såpass glad at jeg dro innom klinikken etter avtale (skal alltid ha etterbehandling etter seks måneder) og fikk beskjeden om at jeg kom til å ha et stabilt syn for resten av livet.

Forskjellig etterbehandling hos forskjellige øyeklinikker

Kan ikke si at etterbehandlingen etter en øyeoperasjon er lik overalt da jeg har hørt at prosedyrene fra Memira er ganske forskjellig fra andre deler av bransjen, men skal ikke si noen ting om hvilke som er best da jeg rett og slett kun har mine egne referanser å gå etter.

Jeg vil i hvert fall gi tips til kommende mennesker som skal ta en LASIK-operasjon om å være forsiktig med både hvor man tar den og hvilke mennesker man støtter seg på når man skal få anbefalt noen klinikker. Som regel er det greit å sjekke litt rundt på diverse diskusjonsforum og i noen annonser for å se hvem som vil både gi de beste tilbudene og har de mest fornøyde kundene.

Fant fort ut at den klinikken som jeg tok min øyeoperasjon i var godt likt av både eksterne leger uten interessert i noen klinikker samt veldig mange fornøyde kunder rundt omkring på internett og i andre forum.

Kan man få etterbehandling hos en klinikk man ikke har tatt øyeoperasjon hos?

Dette er et veldig sentralt spørsmål for mange som tar laseroperasjonen i utlandet. Når man returnerer til Norge vil det være utrolig lite hendig å måtte over grensen til et annet land for å sjekke at alt fortsatt er OK med de nyopererte øynene.

Svaret er: ja, man kan få etterbehandling hos en klinikk man ikke har tatt øyeoperasjon hos.

Vær dog sikker på at du kontakter klinikken og spør om de har en slik ordning på forhånd. Du bør også være forberedt på at det kommer til å koste en del.

Noen utenlandske klinikker som ofte tar i mot norske kunder har alliert seg med en norsk optiker for å sende kundene sine dit. Det er en «vinn-vinn-vinn»-situasjon der kunden får muligheten til å ta øyesjekken i nærheten av der vedkommende bor, optikeren får seg noen nye kunder og øyeklinikken fungerer som et trekkplaster på norske kunder som vil ha en enkel prosess når de tar laserkirurgi.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.